måndag 9 mars 2009

SV - världens bästa jobb!

Tro det eller ej men jag har nog det bästa jobbet man kan tänka sig. Att jobba på SV betyder att det står ristat i pannan att man jobbar där. Vart man än är så är man SV... Det är absolut ingen nackdel för när man behöver en extra lång lunch eller måste smita iväg lite tidigare så funkar det utan "gnorr". Kanske för att jag har en så snäll chef.
Imorgon är det jobb igen. Det känns länge sen jag va där så jag längtar faktist lite. Det är väl ett gott betyg om något att man tycker att det är kul att gå till jobbet!
Dagen till ära har vi inte gjort något särskilt. Som vanligt mao (med andra ord), smart att först skriva en förkortning för att sedan skriva ut vad det betyder... Men jag gör det bara en gång.
Ops, var va jag nu... jo, gjort ingenting. Det tycker jag att jag gör ofta. Idag har jag inte uträttat ett enda dugg. Skottat lite snö och kört lite skoter med barnen... Nu har jag väl inte tidernas mesta tålamod så en kör-glad kille kom och hämtade skotern och körde killarna med bobarna på släp.
Nu är dagisväskan packad och det är väl dags att packa ner den här datorn så att jag har nåt att jobba med imorgon!
Pinsamt om man skulle glömma datorn hemma... men det skulle lätt kunna hända med tanke på att jag inte är van.
Hur ser då morgondagen ut? Vi stiger upp kl 05.50 och sen är karusellen igång. Lämnar grabbarna på dagis kl. 07.00 och sen drar jag iväg till stan. Längtar att få lyssna på Rix igen... blir inget lyssnande när jag åker buss... Nu är väl min store favorit Jan Bylund där istället för Gert F så det ska bli riktigt skönt att lyssna på dem.
Jag har även surrat en del i telefon ikväll. Det har ringt både den ena och den andra... Det märks att det är årsmötes tider. För att inte tala om alla försäljare som ringer. Strumpor, tidningar, rakhyvlar, strumpor igen... NEJ - Jag vill inte ha några strumpor. När det äntligen ringer är det en försäljare... Åh va less jag blir. Det går verkligen i vågor med dessa ringare. De kan ju inte längta till jobbet iaf, ett riktigt skitjobb!!
Jag har även talat med Rickardnäsnorge. Landad och framkommen till guttarnas land. Verkade på gott humör och det verkar lovande nu när det blir en extra lång tripp.

Sitter och ser en trailer för ett nytt program... Robinson 2009 - Verkar bli ett trevligt inslag i vår/vinter-tv-tablån. Jag ser verkligen fram emot programmet...

Så en hälsning till Mia... som du ser så kan en totalt innehållslös dag bli ett jättelångt inlägg... ord ord och ord... blir långa meningar och hips vips så har man än en gång slagit rekord i total-ingenting skrivning.

Jag slutar för idag med att säga att ibland behövs det rätt små saker i livet som gör att dagen blir underbar. Några ord som sätter sig i hjärtat, en doft...
Våren är snart här - det är jag säker på!!! å jag älskar det!!!

1 kommentar:

Mia sa...

Ha!!! Det låter ju lovande, ett kvalificerat ordbajseri med andra ora. Måste bara få tala om att idag har jag ÄNNU ondare överallt!!! Länge leve slalom!!