onsdag 11 mars 2009

Bollarna gjorda!

Nu har jag gjort mitt uppdrag till lördag. Bollarna är gjorda... som vanligt står det att det ska bli 25 st på receptet men då blir de ju så himla små så min första omgång blev nog bara 14 st... okej, jag gjorde en laddning till. Slutade med ca 30 st. Medan jag stod där med händerna fulla av negerbolls kladd kom ett sms... samma bakning utfördes på faktorsvägen. Där blev det samma sak... för få... även där gjordes en laddning till så tillsammans har vi nog 70 bollar. Ska´nt de räcka? Det är kanske fler som kladdar också?

Kastade barnen i badkaret och fick dem i säng efter några om och men... nu är det lugnt i huset och tro det eller ej. Katrin är trött... Ja, jag är lika förvåndad som dig som läser detta. Jag brukar väl inte ge upp i första taget när det äntligen blivit lite tid för sig själv...
Ja, ja.. jag har än inte gått upp för att sova, har tvätt att hänga och lite annat fix innan jag ligger i sängen.

Fick ett oväntat besök ikväll... mr skidvallare och snabblilmsägare Jacobsson kom förbi för att laga Nisses lilla fyrhjuling.. styret hade lossnat så i helgen lovades det att limningen skulle utföras snarast... nu är det gjort så vi får väl se hur länge det håller!

Inget kaffe blev det ikväll heller. Hade tänkt koka en kopp men det blev inget av - kanske är det därför jag känner mig lite sömnig??
Sugen på nåt är jag iaf... hmmm vad kan det va.... provade lite chips sen i lördags... nja, inte riktigt vad jag ville ha... men okej, de va rätt gott med några "flag". Chips mitt i veckan är väl inte riktigt rätt, men fa fan, ibland måste man få fuska lite. Tog ju bara några - det kan man väl inte bli sååååååååå himla "jund" av... Annars är det ju hög tid att tänka på badsäsongen... lika bra att börja nu att hålla igen. Oftast kommer man ju på det tre dagar innan bikini-helv... ska på å då är det ju liksom kört... Nu lider man kanske inte av tidernas fettma men det är mycket enklare att lägga på sig några kilon än att bli av med dem... bäst att stämma i bäcken som sambon skulle ha sagt.

imorgon vill jag vakna till en solig morgon - snälla snälla... jag vill ha sol. Annars måste man väl in 20 minuter på City Sol för att fräscha upp sig lite.... påfyllning av solljus om än kemisk sol!

Som vanligt en massa struntsurr men orden ska ut och tvätten ska hängas.... ja, ni förstår själva vad som är ogjort!

Dags att krama kudden igen... himmel va dagarna går fort. Livet leker!

Natti natti

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Hmmmm, jag undrar om det beror på mängden smet, som gör att det bara blev 14 st...; )