måndag 16 mars 2009

Sjukstugan del 2

God morgon världen! Så va det en ny dag med nya möjligheter.
Känner mig på ett fantastiskt bra humör idag...

Igårkväll skulle jag se film och sen sova... jag tror jag somnade före filmen. Hann inte se mycket iaf. Det blir nog ett nytt försök ikväll eller idag.

Idag blir det ännu en innedag. Axel har fortfarande feber och han ligger bara på soffan. Vi har plöjt en hel del filmen... men det är väl så man gör när man är sjuk. Det är rätt enkelt när de ha feber och inte magsjuka... med feber behöver man inte passa på dem hela tiden!!

För mig är det kaffe som gäller. Är nu inne på min första kopp för idag. Har hållit mig ända tills nu men risken att det blir fler innan dagens slut är ganska så stor.

Jag måste nog på Konsum och köpa Ipren till Axel... insåg att jag hade bara alvedon för barn upp till tre år. Hm, vi är nog inte sjuka så ofta!

Vårvädret bjuder inte bara på sol... det bjuder på snöblandat regn också. Inget vidare skoj att gå ut idag till Nils stora glädje, han är en riktig innekille som gärna sitter och pular med nåt innomhus. Han längtar efter sin kompis Emil... kanske kan de ses idag så då får han göra nåt skoj också.

Vad ska jag ta itu med idag då... har inte riktigt bestämt mig men rensa lite garderober kanske vore nåt. Det svämmar över i allas lådor. Nils tröjlåda fylls bara på och jag undrar om han ens kan sätta på sig det som ligger underst?! Ja, det blir nog ett bra jobb idag.

Nu ska jag sätta mig och läsa allehanda. Fick den just levererad av grannfrun. Hon såg inte ut att vara helt okej idag. Gick mycket försiktigt så jag slog en signal för att kolla läget. -Ryggen! Åh stackare, är det nåt jag vet hur det känns så är det ryggont. Jag gick ju själv omkring med diskbrock i ett år och hade hur jä..la ont som helst. Tack och lov så har detta gått över med hjälp av Anders Cederstam. Jag gör verkligen alla lyft med försiktighet och list! På mindre än en sekund kan allt förändras p g a oförsiktighet och det vill jag inte uppleva.

Jag hoppas att hon piggar på sig snart.


1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Men blir de aldrig friska de små liven??
Vi har öroninflammation här hemma med, tur det kom nu och inte till helgen, när vi ska åka till ÅRE.
Vad jag längtar, hare gott kramilekram // Anga