söndag 8 mars 2009

Försvunnen!

Nu har jag haft semester. Har inte bloggat sedan fredag morgon! Förstår inte själv hur detta har kunnat ha sig. Brukar ju alltid slänga in ett inlägg om än så litet.
Vad har då hänt sedan sist? Jo, nu är man ägare till en hel slalomutrustning vilket gav mig en massa trevliga bonus poäng på Team Sportia... Perfekt, de tänker jag köpa nåt snyggt för! T ex jeans!
Vi har även sett den efterlängtade filmen - Män som hatar kvinnor! Kort sagt - SE DEN! Va en riktigt bra film än om böckerna va såååå mycket bättre så har de faktist lyckats bra! Bra skådisar, man kan säga att de hittat rätt person till rätt karaktär!

Lördagen gick åt till nåt jag vet inte vad. Städade bilen - åh vilket fräsch gammbil man har nu då! Jag kan numera även titulera mig som blomsterleverantör. När det krisar till sig för vänner måste man rycka in! Åke i ilfart med ett blomskott till en som råkat döda sin köksbordsblomma... Har fått en bild det färdiga arrangemanget och jag ger det klart godkänt! Kanske ska vi slå oss ihop och starta en blomsteraffär?? Nja... vi väntar kanske lite så får vi se hur vi utvecklas i vår kreativitet!!

Kvällen bjöd på middag och utomhus bad. Aldrig hade jag väl trott att jag endast iförd bikini skulle rulla mig i snön. JAG gjorde det! Rätt nice, må jag säga!
Jag och mina barn plus några till startade ett snöbollskrig där i badtunnan! Vi hade rätt så kul! Tur att vattnet va rejält varmt så det gick fort att få värma sig efter en och annan snöklump i brallan!?
Galet skoj...

Nu måste jag välkomna världens bästa Mia till bloggvärlden! Kul att du är här, jag kommer att följa din blogg slaviskt och jag har ganska höga förväntningar på dig! Vet att du är en klurig skribent!

Nåt mera som är nytt är att jag äntilgen har fått min nya dator på jobbet. en laptop... Så detta ger mig nu möjligheten att sitta vid mitt eget köksbord å blogga! Vilket lyft! Tack vare min gode vän Ove fungerar det även att surfa... det är han som sitter inne med lösenordet till mitt nät! Hur skulle jag klara mig utan honom... ännu en i skaran - människor som Katrin inte kan vara utan! Nu börjar det vara rätt så många! Underbart! Undra just om det är nån som säger... JAG klarar mig inte utan Katrin?? Har svårt att tro det eftersom jag i princip inte kan nåt! JA, ja,, jag kan väl koka kaffe iaf... Det är jag bra på. Så om det är nån där ute som är kaffesugen så kom till mig så ska jag fixa en panna svart kaffe!

Nu ska vi till Farfar som fyller år. GRATTIS BERTIL!!
Tårta idag också!

Hej å hå

2 kommentarer:

Mia sa...

Tack snälla du för det officiella välkommnandet!!! Det känns ju lite tufft att du har så höga förväntingar, hur kul tror du egentligen att mitt liv är???? Isf skulle jag vilja att du berättar, för då vet du antagliigen nåt som inte jag vet ... Kramiz!!

ScrapAnga sa...

Ojojoj, har du vågat dig ut i snön från badtunnan. Du är inte rädd för förkylning du inte, men ni borde ju ha gjort bort det nu, hihi.
Det lät mysigt i alla fall. TACK, för samtalet idag. Du är omtänksam du. Hur skulle jag klara mig utan Katrin...
Kram vännen // Anga