måndag 23 mars 2009

Man blir så glad när det ringer

Håller på och grejar här hemma. Vart kommer allt damm ifrån? Jag har aldrig varit med om att det är så många dammråttor som kikar fram... tycker att jag dammsuger var och varannan dag... Ja, ja, det är nog bara att gilla läget och snabla på... vet inte om det ens är lönt att rulla in slangen, den ska ju ändå ut nästa dag.
Telefonen ringer hela tiden.. men är det nåt kul nr? NEJ det är det inte, dessa försäljare måste ha fått mitt nummer på hjärnan. Jag blir tokig. Nu ger jag bara tusan i att svara. Kanske man skulle ta och skaffa NIX-telefoni iaf.
Lite rår jag väl för själv - ett tag va jag med i alla tävlingar som fanns på nätet. Det är kanske där som de fått tag i mig.
Nu har jag slutat att tävla för man vinner ändå ingenting. Det är nåt fusk tror jag!

Jag har iaf fått kaffe ett antal gånger idag. Perfekt. Grabbarna drog iväg en sväng så det är rätt så tyst i huset... Det är jag inte van.
Jag har än en gång klippt i mina gardiner som jag köpte och börjar sakta men säkert tycka att de hänger rätt så bra... att det ska vara så svårt att få till det!
Jag har nu MMSat en bild till 10:an och väntar på ett utlåtande. Herre je, detta va nog den värsta gardinhistorian i mitt liv.

Jag har insett att jag snart firar ett år på bloggen. Hade tänkt att jag skulle försöka få till 300 inlägg innan dess men ett tag såg det svårt ut. Man kan ju inte skriva bara för skrivandets skull. Nu tror jag att jag kommer att klara detta galant... Måste bara försöka skärpa till mig och lägga in lite fler bilder... för en bild säger ju mer än 1000 ord!

Sååå det kommer mera.... va så säker!

2 kommentarer:

Mia sa...

Hallå där, det är väl ändå precis så det är...man är så full av skit att man bara måste få ur sig det, och då bloggar man ;-D. Nädå, skojar bara!!! Tror säkert gardinerna blev bra, sak nog komma o inspektera framöver ;-D....förhoppningsvis innan du hinner byta igen ...ha ha.Kramiz

ScrapAnga sa...

Men Katrin, det var ju flera år sen du fick nummret till NIX, har du inte gått med ännu. Jaja, skyll dig själv då...

Fniss