måndag 23 mars 2009

Dagens första

Nu har jag fått mig dagens första kaffekopp. Solen skiner och det är riktigt fint! Jag har ingen aning hur dagen ska fördrivas. Nils är pigg idag iaf... konstigt med barn vad det kan svänga i hit och dit. Bra att han är frisk, skulle kännts drygt att vara hemma med honom den här veckan.

Jag har suttit och kollat på Deturs hemsida... igen. Skulle nog har bokat den där Turkresan men varför ska det va så svårt att komma till skott? Jag vill ju verkligen åka men men men å men... Tror jag bokar en egen biljett och sticker iväg... va enkelt det blev, fast trist.. Det knepiga med oss Skorpedsbor är att när vi lämnar byn så gör vi det oftast i grupp... tex. Laxfestivalen i Sollefteå... en hel "gata" full med husvagnar från Skorped.
Vi åker till Solberg - inte 4 personer utan 24.
Vi åker till Solberg igen och åker slalom... inte en bil utan en buss och flera bilar.

Kanske är det därför jag tvekar... jag är inte van att man åker bort familjevis... Å det är ju så himla kul att göra saker med fler... Man är nog lite skadad.

Nu ska allehanda läsas... grannfrun har levererat den till min postlåda på bron så det är bara att ta ett steg utanför dörren så har jag den i min hand. Va bra allting är!

Ser på framsidan att "länets män dricker minst - men är feta" Undra vilka de har frågat och mätt/vägt? De karlar jag känner stämmer det då inte på... kanske lite "jund" om magen men det är ju för att vi lagar så god mat.... å äta bör man annars dör man.... eller? Å hur det är med dryckesvanorna... ja, vad ska man säga om det?

Dags att dammsuga lite... men som sagt först läsa Allehanda! Ännu ett klyftigt inlägg från mig!

2 kommentarer:

annica lygdman sa...

Boka en resa vet ja!! Fick själv en surprise för Ethel S med kompis har även de boka den 22maj. Samtidigt som Anki och jag... Och på ett hotell ca 300m från vårat. Hahaha.. världen e platt som en pannkaka....

ScrapAnga sa...

Klart du ska åka till sol o värme, häng på dina kompisar så får du se hur ROLIGT det blir.
Man kan resa utan familjen med ;)