måndag 30 mars 2009

Skrivarkurs och drömmar!


Ikväll har jag varit på kurs... Skribent kurs för oss som brukar slänga in ett referat till Allehanda när det hänt nåt på byn. Ja, hänt å hänt... när hembygdsföreningen haft årsmöte, SSK arrangerat fotbollens dag... m m . Skulle kanske bli roligare om man skrev ihop allt skvaller som cirkulerar. Nja, kanske inte.
Hur som helst så har jag startat min E-cirkel. Första träffen va på Allehanda och nästa 4 träffar blir i cyberspace. Spännande. Jag tror att det blir jättekul. Va ni ska märka skillnad på bloggen när jag lärt mig allt om skrivande... Hon nämnde att vi skulle få lära oss att ta med det väsentligaste i en händelse... Ha haaa, det passar inte är för det händer inget sånt i mitt liv å då skulle det bli rätt tomt här, eller hur. Så just här så kommer jag att skriva allt trams jag kan komma på. Det är ju därför som jag har bloggen.
Kursen blev så där lagom lång och innan jag kommit mig hem så hade barnen somnat i min säng och farmor sov på soffan...
Imorgon får farmor återigen rycka in. Vi har årsstämma med jobbet så det brukar bli en lagom lång kväll också. Två kvällar på samma vecka - vilken tur att farmor kan ställa upp å ta barnen.

Nu ska jag kasta mig i säng så att jag sovit åtminstone 6 timmar när jag ska upp... Känner mig inte det minsta trött men jag får väl lov att försöka.
Rickard har åkt iväg på jobb igen och vi är endast tre personer i sängen. Jag orkar inte ens bära Nisse till sin säng, vi ska ju snart stiga upp.
Trots att vi är ensam så känns det rätt ok. Ljuset och våren står och knackar på och det kanske är det som gör att jag känner mig så uppåt... ? Livet är rätt så härligt så här års.

Drömmar

Jag kikade in på Carolas blogg. Hon har så vackra bilder... där skriver hon om drömmar... kika på hennes bild och dröm Dig bort en stund. Jag har gjort det och jag njöt av min dröm... vad jag drömde om? Nähä, det håller jag för mig själv - långt in i hjärtat!
Ge drömmarna en chans... Det är kanske så man ska se på livet. Jag ska ge mina drömmar en chans om så bara för mig själv!

Inga kommentarer: