söndag 22 mars 2009

Det går iväg ett SMS...

...som Magnus Uggla sjunger.. Ja, SMS - vad gjorde man innan man kunde SMSa? Jag skickar hur många som helst varje dag å jag älskar det! Jag blir lika glad varje gång det pirrar till i telefonen... Spelar inte så stor roll vad som står i messet, MEN -nån kommer ihåg mig, nån tänker på mig... å står det då att -kaffet är klart, ska det vara en kopp?? Då blir man ju extra glad.
Vilket bra sätt att kommunicera. Räcker med ett -Ja eller Ok! Det är bara så enkelt. SMS vilken bra grej!
Jag fick nyss ett SMS från New York - nej fel av mig... det va ett MMS. Jag fick en bild på Rickard som stod i Madison Square Garden - framför en jättestor bild av Marcus Näslund. Tufft. Bilden låg åt fel håll så jag kunde inte skicka den från telefonen... ska lägga in den på datorn så kanske den går att rotera där.
Jag skickade tillbaka några rader och inom 2 sekunder har meddelandet åkt från min soffa i Skorped till NY! Helt otroligt!

Undra just om man skulle kunna SMSa mig i säng... det hade också varit bra... men det ser svårt ut. Hur som helst så lägger jag väl som vanligt mobilen bredvid sängen... rätt som det är så får man ett litet spännande mess... eller så står det att man har 25% på alla trosor på KappAhl - bra erbjudande men inte vet jag om jag hoppar högt direkt!
Jag råkade somna under Beckfilmen så nu är det väl helkört att somna! Hur som helst - Nils är väl som vanligt morronpigg så det är nog bara å kasta sig i säng. Ska bara hänga en tvätt först...

Älskade vänner... nu startar snart en ny dag och en ny vecka! Ska bli trevligt å se vad den kan erbjuda mig... God Natt!

2 kommentarer:

Rickard sa...

Hej Darling!
Vi har just komit hem från matchen. Vi stannade på vägen och tog en Gin och tonic. Men killarna är lite slitna efter i går!så vi gick hem tidigt ikväll! Jag längtar hem till er!!!!!! Puss jag älskar er!

ScrapAnga sa...

Oj, jag skulle skicka en kommentar, men blev så rörd av Rickards kommentar så att jag kom av mig, Gullponken, kram till er