fredag 27 mars 2009

Kaffemorron!






Godmorgon till en underbar dag! Vaknade av ett mobillarm åh, trodde att jag skulle upp och jobba men kom på att jag va ledig. Härligt! Men gubben skulle iväg till stan och hämta bilen så nån sovmorron blev det inte. Jag va vaken! Satte på en panna av det svarta-goda... hämtade tidningen eftersom allehandabudet åkt på semester. En typisk kaffe-drickar morgon har jag NU. Det är så mysigt. Jag har nog dängt i mig tre koppar medan jag kollat bloggar m m. Ska visst vara fettförbrännande om man lägger till en promenad efter kaffet. Det ska jag göra också men måste vänta tills pappi kommer tillbaka.

Vad händer en dag som denna? Jag tänkte ta en promenad, själv eller med sällskap? Svängde iväg ett SMS till husmodersföreningens allt i allo men se hon hade dragit till IKEA... inget promenadsällskap där inte. Hoppas att hon köper mycké kul! Nåväl, jag kan gå själv... huvudsaken att man kommer ut! Synd att det är så isigt efter vägen, Jag vill testa min cykel som jag egentligen inte fått än... eftersom jag inte fyllt år än... men som jag ändå fått... Strunt samma, jag hävdar att jag fyller 27 i år igen men det finns andra som hävdra att jag är äldre... tror jag inte ett dugg på!!!
Sen va det visst fm-fika hos den nyblivne 50-åringen.

Resten av dagen ser något lugn ut. Tänkte jobba lite, har några grejer som måste vara klar tills på måndag så jag tror att jag ska sätta mig med det.

Jag måste nog ta mig en provtur i Bambebumbers bil som vi lånat över helgen... medan de är i fjällen och röjer me´Pink Hink

Jag gillar att köra olika bilar så det passar ju bra.

Det är en något grå och trist dag. Trist blir det även imorgon när det är begravining på R:s farfar. Barnen är inhysta på 10:an, de får nog roligare där. Sen blir det middag i Mosjö.


Vilket surr.... nu ska jag logga in mig på cirkelnätet för första gången. Jag ska nämnligen gå en kurs som börjar på måndagkväll. En kurs som ska lära mig att bli en bättre skribent... ha haa... åh vilket lyft det ska bli på den här bloggen.
Nu kanske det inte är bloggandet som ska förbättras utan mina artiklar på allehanda nära. Det ska bli riktigt kul iaf. Hoppas bara att tiden räcker till för mig.
Ska kanske våga mig på en kaffeslurk till, men bara lite...



Kram till världen!


Imorgon är det EARTH HOUR - nån som missat det? Släck ljuset under en timme 20.30 - 21.30... se det som ett strömavbrott - man kan väl göra mycket skoj då, bara man är två!

Nåväl, jag ska försöka släcka mina lampor iaf.



Inga kommentarer: