torsdag 5 mars 2009

222 blir 223

Det är rätt roligt med bloggandet. Jag har lagt in 222 inlägg och detta är alltså det 223:e
Många har läst och fler blir det hela tiden. Oj, vad intressant man ska vara för omvärlden!
Hur som helst, jag har skrivit det förr och jag säger det igen. Detta är ett gift... undra just hur länge man kommer att hålla på?

Nu har vi ätit tårta hos Robban. Trevligt med kalas. Jag smet lite före familjen och tog mig en kvällspromenad. Det är så himla skönt väder så det gäller att ta tillfället när det ges.
Gick och lyssnade på musik och det va så ro givande. Musik är det bästa som finns. Jag blir tokig utan. När man lyssnar "direkt i öronen" hör man orden såååå mycket bättre. Det finns rätt många underbara texter. Texter som passar in på en själv - just idag - just nu! Ikväll blev det soft musik med Sonja Aldén. En liten favorit jag har just på grund av hennes texter.
Hade aldrig kunnat lyssna på detta om jag t ex skulle ha städat. Då är det HÖG volym som gäller och fartigt musik...

NU är det bestämt! Män som hatar kvinnor känns helt rätt... Låter helt sjukt men om jag lägger till Stieg Larsson och BIO så blir det lite mera lättförståeligt.
Biljetterna är köpta, mormor tar hand om barnen och VI + 2 ska ut och äta och sen gå på bio! Hur härligt som helst! Detta är en film jag så gärna vill se och har förmodligen för höga förväntningar på... men men... vi får väl se.
Recensionen kommer imorgon eller kanske nästa dag om det blir sent innan vi är hemma!
Nu ska jag sätta mig och slappa lite framför tv:n och sen ska jag sova. Ledig imorgon men ska försöka släpa mig upp tillsammans med sambon som ska iväg vid halv 7. Jag ska ha en mysig morgon - Ska bli sååååå härligt!

God kväll - kamrater!

1 kommentar:

Mia sa...

Åhhhh, vad ku latt se filmen, hoppas den är lika bra som boken!!! KRAMIZZZ