söndag 15 mars 2009

Bion blev succé!

Skulle egentligen skriva det här igår men hann inte eftersom vi skulle på middag!

Efter prisutdelningen på skidansdag stack vi raskt hem och bytte om för att åka och hämta mormor å så vidare till stan.
Hann in på jobbet också för att hämta kabeln till datorn - Något irriterande när jag upptäkte att den blev kvar där i torsdags.
Vi köpte popcorn och hade festis och algrensbilar... precis vad man ska ha med sig på bio. Det va rätt spända killar som gick in i salongen. Filmen började och som vanligt är Pettson och Findus så härliga! Vi va nog rätt nöjda alla fyra!
Efter filmen snabbhandlade vi på ICA. Jag behövde en bukett tulpaner till kvällens middagsbjudning å så en godispåse till självaste kocken!
Kom hem och hann skriva lite på bloggen innan vi skulle vidare.... det är stressigt att vara ensam mamma... MEN får man gå på trevliga tillställningar så får det gärna stressa till sig lite.
Vi fick god mat, oliv-bröd och sallad, potatis och köttgryta och sist men inte minst kaffe och apelsinsorbe.... ALLT va jättegott! Nästa helg kanske jag kan bjuda på nåt spännande. Har fått ett recept av Mia på ett marinerad svin.... den ska jag nog prova att tillaga.

Kvällen förflöt och vi hade melodifestivalen på i bakrunden... Tittade inte aktivt men hörde... Som vanligt vann FEL LÅT! Vem röstar, vem bestämmer och hur kan det alltid bli så fel. Okej, låten är väl si så där men igen vinnare tycker jag iaf.

Kvällen bjöd även på en hemlig gäst.... En Bredby-profil med vitskjorta och gul slips. Med portföljen packad med diverse trevligheter och en kasse full med "trollgodis".... Skojig herre med en doft av mattlim....

Nils va trött och somnade i soffan. Med nytt serviceteam packade vi in honom i en filt och satte honom på sparken och åkte hem till sängen.

Kvällen avslutades med lite surr i soffan på tumanhand och med Björn Gustavsson på DVD. Kul kille!

En rolig dag med många olika äventyr och vändningar.... Det är väl så livet ska vara.

Som jag skrev tidigare så sken solen helt underbart hela dagen. Vägarna va riktigt dåliga. Med slask och modd... höll baksemej på att köra i diket flera gånger, hm... är nog bara att gilla läget framöver... Men det är det värt. JUBEL från mig när vägarna blir torra och bara!

Over and out!

Inga kommentarer: