onsdag 18 mars 2009

Rally-brud!

Solen skiner och det är strålande ute... mindre strålande här hemma tycker jag. Ser för jäkligt ut överallt. Borde ta tag i röran men orkar inte.
Idag tog jag mig en tur till Rusta på lunchen. Som vanligt lite nervös att bilrackaren inte skulle starta... Den spelar mig ett spratt hela tiden... startar inte, startar inte, startar... Hm, mysko fel men nu har jag beställt tid hos Dr Dahl för en undersökning. Blir inte förrän nästa vecka men man får väl hålla tummarna att den inte fullkomligt lägger av.
Blev lite sen från jobbet eftersom det va nåt som va viktigt att det skulle komma med på posten. Drog iväg på en helt snöfri väg - hela vägen hem - så gott som iaf. Va lite isfläckar i Ubergstrakten - oj, körde nog lite väl fort men det gick bra. Har nog blivit lite inspirerad av filmen jag såg häromkvällen. Det är ju så himla kul att gasa på... men helt olagligt och helt otroligt dumt om det skulle stå en polis bakom nån krök... Det gick bra och imorgon ska jag ta det lugnare!
Fick mat hos farmor - pannkaka!!
Väl hemma så fick jag pojkarna i badet och nu ligger de och softar på soffan. Bra att varva ner lite innan de ska i säng.

Kollade mailen men det håller på att torka ihop tror jag. Inte ens skräppost längre... Vart tog alla kuliga mail vägen?
Nej, jag behöver nåt uppiggande... men vad skulle det vara? Det verkar gå nån våg av down-het genom byn. Bäst att akta sig så att man inte blir smittad.

Träffade grannfrun ikväll, hon som fått behandling av ryggen... hade även fått nån sorts piercing i örat som skulle göra susen... Hoppas att det hjälper!

ORK och ENERGI - Vart fyller man på?? Jag kanske bara är trött eftersom jag inte kunde somna igår. Fem timmar är för lite att sova men svårt att göra nåt åt eftersom det helt enkelt inte går att somna!
Nu verkar det fyllas på med nåt kul i min mailbox. Hör att det plingar till och det är min gode vän Anga som skickar kommentarer från bloggen. Härligt - äntligen ett liv! Måste genast kolla vad hon skrivit.
Nej grabbarna ska i säng så det är bäst att göra den vanliga ritualen med tandborstning, saga och pussa godnatt!

Skriver kanske mera sen... om jag kommer på nåt!

Tjoflöjt!

Inga kommentarer: