söndag 1 mars 2009

Så kan det gå!

Å rätt åt oss allihopa! Vi hade en trevlig hockeyresa om man bortser från matchen. Jag med min psykmage klarade hela kvällen utan att bli magsjuk... va nog bara inbillning ändå. God mat och goda öl... va vad vi fick!
När matchen va slut stack vi ner till baren. Där stod Kim från postkodmiljonären och spelade musik... Kul, en kändis! Men det hade varit trevligare att se killen hon hade med sig... Den där mörka killen från Let´s Dance...
Hur som helst. Jag hade ändå inte tid att stå där och dansa, vidare vidare vidare... sån är jag. Hittade vår Docksta-granne vid ett bord och där blev jag surrandes en stund.
Efter några snurror i baren så va det bäst att ta plats i bussen och åka hem... Åker man färdtjänst är det bara att hänga med när återresan är beställd.
Några skulle i säng tidigt och andra skulle visst aldrig i säng. Ni kan själv gissa till vilken grupp jag tillhörde.

Idag känns det att det va en dag igår. Trött och seg precis som man förtjänar. Har gjort några tappra försök till promenad men stannade till på vägen för några återlämningar, uppdateringar och vätskepausar.

Maten är en otäck fråga en sån här dag. INGEN vill göra mat, ingen har nån idé på mat... och idag är pizza inget alternativ.
Tror jag måste sno ihop lite tacos.

Fy fruktansvärt för söndag! Hade tänkt att åka på bio men det är inställt p g a trötthet. Kanske nästa helg. Nån som vill joina oss på en helt nykter tillställning? Möjligen kan man få en cola till popcornen.

Imorgon ska vi till Solberg. YES! Skidåkning hela dagen. Matsäck och mys... med hela Skorped. Det går buss men den är full så vi tar nog bilen själv... då får man ju åka hem när man vill också! Buss har vi ju redan åkt så...

Inga kommentarer: