lördag 21 mars 2009

Inspirationslös

Nu har jag vid flera tillfällen satt mig och ska skriva nåt på bloggen men har inte haft nån inspiration. Konstigt. Vissa dagar skriver jag flera inlägg men nu har det varit TOMT!

Sist jag skrev satt jag på jobbet och skulle göra helg för den här veckan. Vi hade druckit em kaffe men en snäll herre kom med varm sockerkaka så det va bara te å koka en panna till innan jag skulle hem. Jag hade ändå ingen brådis å kaffe är ju alltid gott!
Torsdagskvällen va det åter igen kalas. Denna gång va det farmors tur att fylla år. GRATTIS!
Va vi fick där kan man läsa rätt ingående i Lindas blogg så.... för att locka läsare till henne så hänvisar jag dit!

Fredag... är väl en trevlig dag. Detta är dagen då Rickard lämnar landet och åker till The big country over there! Wow... vilken upplevelse!
Började bra med att baka en långpannekaka och hade planer på att städa och göra helg i huset... Blev inte så... trots att det inte va nåt vidare väder så gick vi ut för en bob-tur i Öbergsbacken... gick väl si så där - ingen Raketfart direkt. Gjorde ett försök i Lisa/Lotta backen å då gick det bättre... lite mer "unnafall" där.
Nils totalhavererade med skon i ett djupt hål och dyblöt om socken.... tur att det fanns folk i huset så vi fick torka, värma, fika....
Man blir törstig av att åka bob... tur att det finns drycker som släcker törsten!
Hemmåt det bar... ett riktigt vårväder. Det slaskade på vägarna och droppade ifrån taken. Det gav mig en idé. Skotta lite på garagetaket... Himmel va halt det blir på plåttak... MEN jag ramlade inte ner! Inget bra jobb för min rygg, fick lite hjälp senare av två starka karlar! TACK!
Milt väder betyder - bra dag att tvätta bilen... JAG HATAR FORTFARANDE HÖGTRYCKSTVÄTTAR! Besvärliga grejer det där. Styva och stela sladdar och slangar - men de gör ett bra jobb!
Hade tänkt att ta den vanliga vattenslangen men se de gick inte alls... den läckte och sprutade precis överallt. Tror att den har gjort sitt - Mocke-slangen!
Bilen blev iaf ren och jag va till och med så smart att jag ringde till Robbelibob och kollade om hans eller är det Lindas... silverbenz ville ha sig en duvning också... När ändå helvetesmaskinen är framme så är det bäst att passa på.
Den blev också fin - synd bara att rosten kommer fram också... Så är det att vara fattig... gamla rostiga bilar men va tusan gör de? Så länge de startar är man ju glad!
Middag på Faktorsvägen - TACOS! Alltid lika gott.
Blev ingen sen kväll...
Fick ett samtal från NewYork.... Sambon har landat i staterna! Ska visst mysa till det ordentigt på hotellrummet - Tanken va att ett nyförälskat par skulle åkt på resan - nu blev det inte så... å det kunde ju inte hotellpersonalen veta så just nu sover Rickard och Jimmy i samma dubbelsäng - gör väl inte så jättemycket bara de lägger bort love-kittet som också fanns på rummet.... ha, haa...
Nu måste jag ta tag i 2 kg:s potatisskalning... Har tänkt att bjuda grannarna m fl på middag ikväll. Har redan lagt kött i marinad... så ingen tid att förlora. Jag har iaf gjort ett nytt inlägg och vi ska se om inspirationen kommer tillbaka.
Solen är underbart härlig idag. Så bäst att sätta fart om man ska få nåt gjort och om man ska hinna ut innan solnedgången!

Livet är härligt...! Säger som Ida-Anni-Mammi - VÅR-SKRIIIIIIIIIIIIK! I love it!!!!!

Ajöken

2 kommentarer:

Mia sa...

Det låter som om både inspiration o energi återvänt till den Karlströmska kroppen! Ha en bra helg!!! Kramiz!

ScrapAnga sa...

Jaaa, jag håller med dig!!
Nu när jag har hunnit ikapp och är laddad, hmmm...
Då trodde jag att du hade fått fel på din blogg, var in flera ggr, men ingen inlägg, nej nu har det hakat upp sig tänkte jag.
Men se, nu var dett nytt här.
Förstår dig, jag har också haft torka, och det är inget att göra åt, nu ska jag ju iväg en vecka, och då finns det ingen tid för att sitta o pyssla, så det lägger man naturligtvis åt sidan.
Har man semester så har man semester...
Ha det gott, vi hörs mer, ha en trevlig lördagkväll, kramelikramen