tisdag 31 mars 2009

StepIn... step ut!


En underbar dag med både sol och fågelkvitter. Det är rätt så härligt att komma till jobbet och få mötas av några små tjocka fåglar som sitter i äppelträdet och kvittrar mig välkommen.
Knäppte en bild när jag åkte in på jobbet över en klassisk bild... Åsberget! Fin fin utsikt...

En ny arbetsvecka - även om jag tjyvstartade lite igår med att göra ombudsförteckningen klar till kvällens årsstämma. Än fast allt är klart i detalj så är det spännande tills det är avklarat.
Nu är det gjort och allt gick sin gilla gång. Jag och Vivi fick våra tulpanbuketter. Jättefina! Att hon och jag alltid får de finaste buketterna - kan det bero på att vi har ett visst inflytande över inköpet???

Vivi-Anne hade en mystisk pryl med sig som hon funnit i sin bagarstuga... ingen visste vad det va men en kvinna som jobbat som missonär i Afrika berättade vad den skulle användas till och gissa vem som fick vara assistent? Jo, jag så klart. Grejen va en kokosrivare som afrikanska kvinnor använder... se själva på bilden, något dum kände man sig... men vi fick iaf veta vad det va för en mackapär

Kl. 09.00 hade jag ett möte med Gunnel på STEP-In... skoj. Jag ska få testa att träna gratis en vecka - Wow... vad hinner man på en vecka? Det kan man fråga sig. Hur som helst så har jag kikat hur det ser ut på gymet och ska provträna med "Micke" (vem det nu är) den 16 april. Himmel va stark och slank man ska bli?!

Arbetsdagen gick vansinnigt fort och inte hann vi dricka nåt eftermiddags kaffe heller.

Återigen fick farmor rycka in som barnvakt. Det är inte ofta som jag har henne till hjälp två dagar i rad. Nu ska jag ge henne ledigt resten av veckan.
Jag borde givetvis gå och lägga mig men eftersom min telefon är överfull av bilder så tog jag mig i kragen och förde över alla roliga och fina bilder jag tagit. Vissa kommer förmodligen att publiceras här, andra gömmer jag längst in i hårddisken... nån som känner sig orolig? Är det nåt jag inte gör är det att lägga ut pinsamma bilder - jag lovar! Men vad vet man, rätt som det är behöver man en skojig bild och hipps vipps så letar man fram den när huvudpersonen minst anar det!
Imorgon är det första april... ha haa... vilket dåligt skämt ska man lyckas gå på då? Jag är en lättlurad rackare, eller ska jag säga godtrogen? Jag måste nog vara på min vakt iaf.
Tänkte försöka bjuda min arbetskamrat på nåt tårtliknande eftersom hon är i Härnösand på min stora dag!
Nu ska jag sätta mig och välja ut några bilder som jag kan tillägna denna dagen.
Som vanligt så känner jag mig på ett strålande humör... måste vara årstiden!

Natti natti mina vänner nu är det dags för STEP-Ut och step in i drömmarnas land!

1 kommentar:

C.HARNESK sa...

Träna vad är det ;)))
Akta dig man kan skada sig har jag hört ;)))
Jag håller på att "jobba" bort mina trivselkilon jag lagt på mig under vinter....lång vinter vi haft ;)

Du skriver bra, intressant och roligt. Hoppas allt är bra du kvittrande kvinna.
Stor kram Carola