måndag 16 mars 2009

Plötsligt händer det...

Nu har jag varit på Konsum och handlat lite Ipren och Actimell, det enda Axel va sugen på så då testar vi med det.
I min börs hittade jag två trisslotter. Åh, det hade jag glömt bort... satte mig och började skrapa, Lott nr 1 ingen vinst... Att det ska vara så svårt att få till tre lika belopp.
Lott nr 2 Yes... vinst, ja, ingen större vinst men dock 25 spänn - jag får tillfället att byta denna mot en ny lott vilket givetvis är den rätta vinstlotten... Alladin vill nog bara hålla mig på sträckbänken innan miljonlotten landar i mitt hem.
Sist jag skrapade lotter satt jag tillsammans med mamma. Hon lovade att följa mig till huvudstaden om jag skulle vinna. -Det innebär flyg sa jag... hon har sagt att hon aldrig ska flyga i hela sitt liv men även tjuriga mammor kan ändra sig. Vet ja väl sa hon men då får jag väl flyga då... Tänk vilken grej det hade varit!
Skam den som ger sig... snart sitter vi där i soffan med Anders och Kristin på TV4 och kammar hem storvinsten?
Drömma får man väl! Nu ska jag sätta mig och fundera vad jag ska göra med alla pengar jag kommer att ha i framtiden! Ha haa....

1 kommentar:

Anonym sa...

Länge sen jag läste nån blogg, så jag fick läsa flera inlägg av dig på en gång::: Kul!! Jag smålog hela tiden OCH du smittar av dig med ditt härliga humör!! Tack det var precis de jag behövde.... Kram kram annica L