tisdag 10 mars 2009

Frontalkrock...

Dagen är till ända och summan av kardemumman... Bra dag!!

Ja, om man bortser ifrån att det kommer nåt vitt från himlen!



Hur var det med vårkänslan jag hade igår? Doften? Ja, våren låter sig vänta på sig. Men jag tror att det är fler än jag som vill ha VÅR... Tittade igenom alla bloggar jag läser och nästan alla skriver nåt om att våren borde komma snart. JAG VILL SE SOLEN! Det är nog bara Malin i Turkiet som får njuta av sol och lite varmare väder...



Morgonstunden

Vi tog oss till dagis i god tid och grabbarna va på gott humör! Bra start på dagen. JAg tror att de hade längtat till Bakfickan. Jag tog mig en kram av dagens jubilar - MR OSCAR NÄS!! 5 år fyller killen, tänk vad tiden går... han va ju nyss en liten bebis.
Tur att man inte åldras lika fort själv... man håller sig evigt ung... eller?

När jag svängde in på jobbet så höll jag på att frontalkrocka med chefens man... vi körde nog lite för fort båda två och halt va det också under snön... tänk vilken katastrof om vi kört rakt på varandra... tur att inget hände!! Jag smyger nog in på gården imorgon.


Fick ett snack med Scrap-Anga idag, om än bara på telefon (vi har planerat en lunch en längre tid men får inte till det riktigt) Det är en flitig bloggläsare och kommenterar friskt mina inlägg. BARA SÅ DU VET SÅ TÄNKER JAG PÅ DIG VÄNNEN!!! DU ÄR EN PÄRLA! Det finns en mening med allt men man vet kanske inte riktigt varför livet tog just den där vändningen. Så är det för alla. LIVET ÄR ETT STORT FRÅGETECKEN!! Det om något vet jag säkert!


Fick ett uppdrag att hämta min blivande sonahustru på fritids... (om jag själv får välja) Mammin skulle skriva ett prov i stan och visste inte om hon skulle hinna hem. Nu gick tydligen provet lite fortare än hon trott så det blev ingen hämtning.

Farmor hämtade mina killar och bjöd på pannkaka... mums. När jag kom ,rusade vi hem och slog in paket till födelsedagsbarnet och drog vidare till kalaset. Tårta och goda kakor... ja, kaffe också! Inget kalas utan kaffe.


Gick hem och varvade ner med killarna, läste lite bok och de somnade rätt snabbt. Man känner sig som en snäll mamma när man tar sig tid att läsa lite.

Hade tänkt att slänga mig i soffan och kolla på nåt intressant men tog mig i kragen och gick ut och skottade snö... blir ju så himla mycket imorgon annars.
Snöröjaren ska på nöjestripp till fjällen (igen) så nu får man jobba på egen hand. Fast det går också bra, får både lite frisk luft och lite motion. Kan va bra för en latis som sitter inne hela dagarna.

Imorgon kväll ska jag göra negerbollar... jo, de heter det, i mitt recept står det inte chokladbollar... Det ska nämnligen bakas till SKIDANSDAG på lördag. Så man måste ju ta sitt ansvar å ideell-jobba lite!


Nu får jag såna där vår-längtans känslor igen. Ser en reklam från RUSTA på Tv om träolja och utemöbler... Jag riktigt längtar tills man får olja in alla trallgolv!


Nu ger jag upp för idag... Puss och godnatt, ska gå upp och krama mina barn och en kudde i min ensamhet!

2 kommentarer:

ScrapMi@ sa...

Hej Katrin!

Ja jag har just fått lite motion o friskluft...startade dagen med att skotta gårdsplanen en halvtimma tog det det är väl okej motion =)

Ja nu till min besöksräknare....om du klickar på räknaren på min sida så kommer Du till sunset som tillhandahåller dessa gratistjänster o där finns vidare info. Lycka till!!!

Hoppas Du smög in på jobbet med bilen idag =)

Ha det gott!!
Kram//mia

ScrapAnga sa...

Hej hej du lilla gullunge.
TACK, än en gång för att du tänker på mig. Vilken tur att man har så goa vänner, jag känner mig verkligen priviglerad som har dig och några andra goa tjejer runtom mig, KRAM till er.
Ja, snön den faller, nu har ju inte jag så stor gårdsplan så att jag behöver skotta ihjäl mig,,,det kanske är så att det inte ens kan räknas som motion, hihi...
Tur att du och L, inte åkte på en smäll, ja den där infarten är hur farlig som helst, man har ju fått ett och annat möte där.
Ha det gott på jobbet, jag ska läsa vidare. Förstår inte, men på min bloggsida så visar inte blogglistan dina nya inlägg, den står kvar på 3 veckor sedan, fast jag har tagit bort sidan och lagt in den ny igen. Det innebär att jag ser ju inte när du gör nya inlägg och kan hålla mig a´jour, kram till dig, vi hörs