onsdag 18 mars 2009

Kanel ska va på tomtegröt!



Nu sitter jag och kollar in bilderna från RixmorronZoo... Fantastiskt roligt program. Särskilt nu när min stora favorit är med - Jan Bylund. Han är smårolig hela tiden... Skrattade så jag trodde att jag skulle spricka imorse när han skulle äta 1 msk kanel. Tydligen så går det inte... och det gjorde det inte heller... Borde man prova? NEJ det borde man inte så klart. Jan spydde i en hink och har visst snytit kanel hela dagen... Men visst är det märligt. En msk är ju inte så mycket men det slår liksom stopp på hela maskineriet. Kanske är det därför man kan täta kylaren på bilen med kanel??? Eller är det en myt?

Nej bäst att tagga upp - kan inte sitta här och slöa till sig... Fick just ett hembesök av två sopsorterare... eller ärendet de hade hit - GARDININSEPKTIONEN... Fick tag på nåt grönaktigt tyg idag som ska testas att hängas upp i köket. Inte riktigt nöjd men vi får väl se när det blir klart! Om det inte passar så lämnar jag väl tillbaka det hela!
Inspektion 2... fler kom och gjorde en koll, de fick även kaffe... = Paus i bloggandet
Lite senare...
Nu något senare så har jag testat gardinerna... Åh vad jag blir galen. Liknar ingenting. Måste nog ta hit inspektörerna igen för råd och tips... De är så breda att jag tror man kan göra ett överkast, ett segel, en flagga, en väst, en halsduk, ett dussin kökshanddukar och resten tror jag att jag gör näsdukar av.... det blir nog nån meter kvar som jag skänker till Röda Korsets trasinsamling!
Verkar som om jag är lika gardinlös iaf. Nu går jag och lägger mig och sover på saken.
Imorgon kallar jag till stormöte med samtliga i samma branch!

3 kommentarer:

lantislygdman sa...

Gardiner är ett helsike!! Var det färdigsydda tro? Eller har du fått jäklas och sy också... Det finns ett hus i Myre, där samma gardiner har hängt uppe i 15 år! Minst. Han måste ju vara helnöjd med sina gardiner, kanske vi kan fråga var han fått tag på dom??

Anonym sa...

De e ingen myt, kanelen alltså!!! Men en fundering.- varför säger man att " man blir på kanelen" när man bli på fyllen!!??

ScrapAnga sa...

Hihi, håller med Annica här, det är ingen myt, det har jag fått göra ooootaliga ggr i mina gambilar, hihi.
Skrattar åt hon som nämner gardinerna i Myre. Ja, då måste man vara nöjd med dom.

MEN, till den stora frågan, vad sysslar DU med???

Man går väl inte o köper gardiner och är onöjd sen!!

Är de köpta så ska de passa, därmed basta!
Hoppas det löser sig,

annars behöver jag ett huckle...