söndag 22 mars 2009

50-åring firad!

Vaknade i morse av att Nils inte va så vidare pigg. Han klagade över ont i halsen och ont i magen... Lite vila på soffan och en stor dos Nicke nyfiken gjorde susen! Trodde att vi skulle missa Jannes kalas. Axel drog iväg dit med övriga släkten eftersom Nils sov... När han vaknade ville han också gå på kalas. Sagt och gjort... Vi stack dit och fick både smörgåstårta och prinsesstårta!
När vi kalasat ett tag så var det dags för hemgång... plockade undan lite från igår och satte mig och såg på skidskytte... trevlig sport och trevlig tv-underhållning en söndag!

Fick oss lite rester från igår... smakade bra idag också. Ringde och bjöd mig själv på kaffe hos familjen Su och barnen stack till kusinvitamin och spelade Svarte Petter. Underbart att få sitta med kaffekoppen och nybakade muffins utan att behöva serva 2 små raringar... Man behöver inte mycket för att njuta en stund. Att bara få prata ostört är så skönt och inget man är bortskämd med.
Vi kollade på foton och man kan helt enkelt inte titta sig less på Hällvattnets alla solned- och uppgångar. Såååå fint på varje kort.
Jag fick också roffa åt mig två super fina skoteroveraller som brudarna haft men vuxit ur... nåt år till så sitter de perfekt på våra grabbar. Vilken tur man har - både kaffe, nöje och en grej =Tre önskningar på samma gång... Kinderägg för mammi!
Nu är det snart sista avsnittet av Mia och Klara. Jag har iof sig redan sett det på nätet men jag ser det gärna igen. Ett gott skratt förlänger livet och det kan man ju behöva!
Jag har lovat killarna att se en film till halv nio sen är det sängen som gäller. 21 blir det helgavslutnig med Beck-film.... som alla söndagar tittills.
Nästa helg bryter vi mönstret, ingen Mia och ingen Martin Beck! Ska bli spännande å se vad vi gör då!

Vi har haft en jättebra helg! Trevligt vårväder i glada vänners lag... en försmak av påsken på nåt vis.
Va inte riktigt så fint att jag hann städa altanen men men... är det soligt imorgon så kanske jag tar tag i det då.

Våren är på väg... det är så härligt. Man hör fåglarna varenda morgon och det är BÄST! Mera fågelkvitter, takdropp och snöslask... då ska vi väl bli av med den här förbaskade snön.
Vi vill ta fram cyklarna... men jag har ju ingen cykel. Det va ju det jag skulle önska mig i födelsedagspresent! Som sagt... JAG VILL HA EN CYKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga rapporter från staterna idag. Tror att han ringt men vi va inte hemma! Jag hoppas att de har trevligt och gör roliga saker. Resan är snart över, VART TAR TIDEN VÄGEN????

Dags för kvällsmacka och välling till mina små älsklingar! Sen är det god natt!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Ja nu vill vi inte ha mer snö, fram för mera vårväder!!