tisdag 24 mars 2009

Jag är en Buzzador

Man ska ha många strängar på sin lyra, eller... Det kan jag verkligen påstå att jag har. Just i detta NU kokar jag snart över. Det är för mycket och jag håller på att bli tokig.

Nåt som inte är allt för ansträngande men ändå rätt så kul är att vara en Buzzador...
Vad är då en Buzzador... Jo, det är nåt jag är med i på nätet. Vi buzzadorer får testa nya prylar som inte finns i affärer och göra reklam för detta. Jag har testat halstabletter, drickyoghurtar, kyckling... m m . Jag har även testat tjänster i mobilen så som talbok som man laddar ner från internet - vilket betyder att vart du än i världen är så kan du få tag i en talbok om den du hade tagit slut. Rätt fiffigt! Fast jag har ett annat sätt som funkar lika så bra, tycker jag.

Nu BUZZAR jag för Gert och Robbans vandring genom landet. Kampen om att samla in pengar till prostatacancer! Det gör jag så gärna.
Vad de vill att jag gör är att uppmana alla att skänka pengar till kampanjen Ingen slant är för liten!
Jag BUZZAR även för att ALLA ska se programet om "gubbarna" som sänds på söndagar i TV8 kl. 19.00
SE programmet och skänk pengar. Om allt går som det ska så kommer Gert och Robban till Örnsköldsvik den 9 maj. eventuellt får jag ett CREW-kort som gör att jag får vara med vid inspelningen! Tufft

SÅ SKÄNK PENGAR.... TILL FORSKNINGEN OM PROSTATACANCER - INGEN VILL VÄL STÅ DÄR OCH HA NÅN ANHÖRIG SOM BLIR SJUK OM INSE ATT MAN INTE BIDRAGIT ETT ENDA DUGG!

Bli en buzzador du också! Hör av dig till mig så skickar jag en speciell inbjudan. Jag lovar... det är jättekul och man får många roliga erbjudanden till 0 kr och man får testa nya kuliga grejor!

2 kommentarer:

Mia sa...

Hmmm....det där med buzzador, det är möjligtvis inte intimt förknippat med alla dina vänner telefonförsäljarna???? Känner att jag anar ett mönster....Ha en bra morgondag!! Kramiz

Katrin sa...

Buzzador fungerar inte så