torsdag 5 mars 2009

Kalasandet sätter igång igen.

Nu har det andra födelsedags racet börjat igen... Mars månad är som en enda stor födelsdagskalasmånad. Idag fyller Robert och Annanäs år. GRATTIS GRATTIS!
Kikade in i Lindas blogg och jag såg att hon bakat tårta idag så det blir till att titta in där ikväll på en kaffekopp och tårtbit - härligt!
Idag har jag jobbat som vanligt. Har ringt till massa härliga människor. roligt när man ringer och erbjuder en kurs och de blir jätteglada att man hör utav sig.
Åkte buss imorse med en gammal trotjänare. Signar va dagens chufför vilket också va min skolbuss chaffis för si så där 20 år sedan... Still going strong, och stil - det har har han, med riktig buss-chaufförmössa och uniform. Så ska det se ut!
Det bästa av allt - kortläsaren va ur funktion så resan kostade noll kronor. Noll kostade även hemresan... åkte inte buss utan snikåkte med Bambebumber!
Eftersom jag sparade in hela dagens resande unnade jag mig att köpa en ny parfym på lunchen... mmmmm den doftade sååååååå gott!! PUMA - den rosa!

Nu ska jag fixa lite innan vi ska till kalaset... slå in ett paket eller två. Måste nog ta med en present till Länsman också... nåt jag lovat att hon ska få läänge men inte lyckats ta mig för... HON KOMMER ATT BLI HELNÖJD! Tro mig!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Du är en riktig shoppare du , du är en riktig shoppare du...

Haha, en gammal Povellåt, men med ny text.

Katrin, du vet ju att du inte ska gå på stan på lunchen, det blir för dyrt, hihi