söndag 15 mars 2009

Jag vill va som Jill!





SVT-play är väl förmodligen den bästa uppfinning som finns. Nu har jag i en timme njutit av två underbara artister. Vissa har ALLT. Så är det bara. Tittade på förra veckans avsnitt av Så ska det låta. Jill Johnson och Martin Stenmarack - Jag säger bara Wow. De bjöd på sig själva, sjöng helt underbart och är bara BÄST!

Inte nog att Jill är en mästare på att sjunga hon är snygg också! Så skulle man ha vart!

Vi segar vidare denna urlånga söndag. Det är såååå trist när barnen är sjuka. Tänk vilken dag vi kunnat ha i vårsolen... nåväl, det kommer väl fler dagar.

Jag va nyss ut med sopprna, jag säger det igen Wow... Det doftar vår, friskt, småkallt men ändå lite takdropp än fast solen tackat för sig idag.

Man vill inte gå in. Jag skulle kunna sitta på bron och bara andas in den friska luften - Åh vad lite som behövs för att man ska njuta!

Nu sitter jag och sjuklingen och ser hockey. Själv är jag helt ointresserad... Kvalspel mellan SSK och AIK. Som sagt, helt ointressanta lag men när man har en 5 och halvt åring som är tokintresserad av alla matcher så har man väl inget val...

En som däremot inte är ett enda dugg intresserad är lillebror. Han bröt ihop när vi bytte "Lotta på Bråkmakargatan" mot hockey. Måste nog hitta på nåt åt honom så att han blir lite gladare.

Kvällen kryper inpå och det känns som att jag suttit i karantän idag. Tur att jag fick lite kaffesällskap på förmiddan iaf. Jag skulle behöva en lång skön promenad - har gått omkring och småätit hela dagen.... fy va onyttig jag känner mig. Ja ja... jag får väl ta den där promenaden en annan dag. Det va väl inte det viktigaste. Hoppas bara att min lille kille blir frisk snart. Jag må säga att de timar in sjukdomarna när jag är ledig. Det är bra för då slipper man ju VAB:a.


Ikväll ska jag se Rally Brudar... Verkar va en smårolig film.


Kanske ska jag ge min sjukling lite glass... han har ju inte ätit nåt på hela dagen.

Slut för den här gången.... Jill Johnson - Jag vill va som DU!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Men Katrin - DU är Jill. :)