måndag 23 mars 2009

Kung Bore...

...vägrar att släppa greppet om oss. Idag har vi nog haft alla väder utom BADVÄDER. Sol, moln, hagel, snöfall och snöstorm.... Det kom 1 dm snö på 10 minuter tror jag. Nu har jag varit ut och skottat fram bilen och sopat bron.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen -Nu räcker det med snö. Det är ju totalt livsfarligt att gå ute. Under denna kallsnö så ligger en iskaka som är halare än bara den... Tänk på oss med onda ryggar, ja onda axlar också...
Jag måste nog säga att kafferekordet är nog slaget än en gång. Det har kokats några koppar i det här huset. Har även hunnit med en kopp hos bloggerskan i några hus intill.

Hur gick det då med gardinerna? Jo, jag fick godkänt av gardininspektionen så nu hänger de där iaf. Hur länge och om de kommer att sättas upp någon fler gång är väl osett. Nu är det som det är och vem vet... Jag kanske kommer att gilla dem med tiden.

Vi har fått en rapport från staterna. Idag skulle de hälsa på självaste frihets gudinnan. Hörde även att de skulle shoppa lite, man kanske kan hoppas på nåt kul?!!

Killarna sover och här ska stökas undan så att det känns trevligt att komma hem imorgon.
Det blir en sväng övet till Bredbyn i morgonbitti... har en bok leverans till SV i Bredbyn

Ingen tid att förlora... jag jobbar vidare med aktiebolaget hemmet där jag sitter på alla poster. Projektledare, VD och allt i allo!

Inga kommentarer: