torsdag 25 juni 2009

Solen fortsätter att skina!

Idag (eller igår, eftersom kl är över midnatt) så tog grabbarna och jag en tur till stan för att hämta min telefon och köpa lite presenter till en liten tös som fyller år snart.
Började ju bra med att Nils blev lite åksjuk och höll på att kräkas på Dialects entré matta. Som tur va hann vi ut och det hela kom strax utanför entrén...
Vidare mot barnens hus där vi botaniserade bland leksaker och annat skoj. När vi väl kom till kassan hade hela datasystemet lagt av så vi fick stå där ett bra tag innan vi fick betala å gå ut.
Hungriga som tusan styrde vi mot Coop Forum - bra korvställe - korv m bröd för tio spänn inkl dricka. Alltså tre lunch för trettio kronor - å tur som jag har så hittade jag en tjuga på golvet så det hela slutade med att lunchen kostade oss tio kronor!!
Stack på Rusta och ryckte in en solstol - bra att ha i detta väder.
Nu skulle vi hem!! MEN Nils är en listig en, och hade inte glömt att jag lovat dem en glass på innan vi skulle lämna stan. Jag gick in på Burger King och köpte två små söta mjukglassar. Stadsturen tröttade ut barnen så de fick sig en välförtjänt tupplur.
Kaffe-törstig som bara den va jag när jag kom hem - som tur va kom farmor förbi och gjorde mig sällskap.
Satt och slappade lite i min nya solstol och läste dagens avsnitt av Marie Ljungsteds novell som finns i allehanda.
Linda tittade förbi och tog med sig Axel ner till vika. Nils va ute på byn så när han kom hem så åkte vi också ner för att ta ett dopp - dock inte jag!
Fick ett trevligt telefonsamtal om middag lite senare - Underbart! Grillat och potatis - Mumsigt och gott. Innan middan hann jag faktiskt klippa lite gräs - men inte allt - fortsätter med klippningen i morgon! Det lovas fint väder även imorgon - YES!!!!!!
Avslutade kvällen med att testa ett av mina två Rose viner med matlagerskan. Surt och inte alls så särskilt speciellt men det ska drickas rosé när de är sommar. Till det fick vi några halvsöta jordgubbar också!
Nu är det NATT såååååååååååååååååå varför går jag inte å lägger mig??
Tro det eller ej - jag ska gå å sova å det ska bli jätteskönt.
En snabb sammanfattning av dagen... Å kom ihåg - ikväll kl 20.00 är det ÄNTLIGEN ERNST!!

Natti natti.

Inga kommentarer: