måndag 8 juni 2009

"Rätt najs dag"

Det känns som om den här dagen varat i evigheter. Jag har hunnit med både det ena och det andra. Inne sysslor och utesysslor. Man är här och där hela tiden och grejsar.
Trots denna idoga dag så har jag fått mig kaffe på två ställen. Man kan inte tacka nej till en kopp kaffe med nybakade bullar - då får man ha rakt hur bråttom som helst!

Jag har flyttat lite växter och det är rätt besvärligt att gräva i jord när man ingen skottkärra har! Hallå där sambon - skulle inte du fixa en ny kärra åt mig?? Lite svårt kanske med tanke på att han befinner sig en bit bort... men snart är han hemma igen och då vill jag se en skottis här på min gård!

Det är isande i luften men solen är skön, fick lite strålar på oss idag som värmde skinnet. Nu är man snart blek igen... jag som brännde på så bra för nå helger sen.
Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så va det 1 grad.. inte skoj för mina små plantor i växthuset. Med lite fix så klarade de sig - jag säger inte hur!!

Grabbarna har varit ute hela dagen idag. Nils slocknade i soffan så han va bara att bära upp. Skönt när man inte behöver bråka dem i säng. Axel lommade iväg upp han också utan att protestera - bara han fick sig ett bad innan - va liksom lite kall... somnade fort så han va nog rätt slut på han också!
Nu är det bara mamman kvar. Slut på? Nä, jag kan nog vara vaken dygnet runt så här års. Jag vet inte på vilket knark jag går... Det är ju inte pollenmedikamenten iaf, de har jag slutat att ta och å andra sidan så va det enda gången jag blev sjukligt trött.
Det är så härligt när det är ljust ute, fåglarna kvittrar och livet leker!
Bäst att gå å skvätta på plantorna innan det blir natt på riktigt!!

Natti natti mina vänner!

Inga kommentarer: