måndag 15 juni 2009

Ryggont!!

Nu kommer min onda rygg smygande! Åh va less jag blir. Det är väl det här kalla vädret som gör att det värker från ryggen och ut i foten... Många onda fötter i Skorped just nu, Ida fick en spik i foten i lördags, Annica stukade sin fot och jag har bara ONT! Nej, nu behöver vi värme och sol om man ska överleva. Jag tog mig 10 minuter på spikmattan imorse, rätt bra grej men den sticks ordentligt om man ligger på den utan tröja.

Ikväll har kalabalik rådit i huset. En trotsig Nils bråkar om ALLT med ALLA - mamman blir arg!!! Känns som jag tjatar och bråkar tillbaka på honom hela tiden. Axel är också i nåt sort "bänn-löte"... retas och är allmänt uppkäftig mellan varven - men det är väl åldern. Där emellan är han rätt trevlig och förnuftig!

Kvällen har ägnats åt att passa upp 4 killar som sprungit runt och ska in och ut och jacka på - jacka av, kvällsmacka me fil ville alla ha, nu är sommarlovet igång... synd bara att mina grabbar inte är lediga imorgon. Det är iaf kul att det är många barn ifarten - det bådar gott inför sommaren... det är väl det som är lov - vänner - bus - spring och uppe lite längre än vanligt!! Nu är de iaf i säng. Bakfickan väntar imorgon!

Stack iväg till farmor och lånade hennes bil. Vår bil och gamla husvagn ska på besiktning imorgon å tur som jag har slipper jag åka och göra detta... farfar tar den angenäma uppgiften! Därav att jag blev blilös. Nu är problemet åtgärdat.

Husvagnen ja´, den är fortfarande inte såld... men det finns spekulanter som har svårt att bestämma sig... Jag säger bara som så.. först till kvarn... Man kan knappast få en bättre husvagn med förtält (extra brett, 3 m) till det priset... 16 000 kr. KÖP!!!
Nu väntar sängen, måste försöka kurera mig innan morgondagen. Hoppas hoppas hoppas att ryggen känns bättre då. Tror jag fortsätter att ha raggsockar på mig hela natten... är´ en bare varm om föttera... som de sa i Emil i Lönneberga så blir det nog bra! Kom på att jag är bjuden på lunch imorgon.. ska äta på Matcompaniet i Själevad, va några snälla kulturarbetare som ville bjuda oss på lunch - trevligt! Vad vi får berättar jag om imorgon
Natti natti!!

Inga kommentarer: