onsdag 17 juni 2009

SEMESTER!

Det är halvlek i jobbet.. Den efterlängtade semestern är här!

Vaknade imorse efter en helvetiskt natt... när jag väl somnade igår kväll gick det en stund, jag vaknade av att lille Nils hade nån dröm... Han fick en ny tutte och somnade om! Kunde jag somna om?? ICKE! Låg och vred mig av och an i 50 minuter - pest! Vaknade i panik av en fruktansvärd mardröm... en blodig historia som va ett av det värsta jag drömt!
Somnade tillsist om och vaknade en timme före väckarklockan av att en olycka inträffat för min andre son... PRISA PLASTAD FROTTÉ!! Bäddade om lite så att vi kunde fortsätta sova, kändes som tre minuter tills alarmet på mobilen satte igång - Ingen skönhetssömn alltså!
Som tur är kvicknar jag till ganska snabbt bara jag får fötterna över sängkanten.
Det va värre för grabbarna - trötta som trasor men efter lite tjat så masade de sig ner för trappan.
Iväg till dagis och som vanligt hann vi till kl 7. Axel hade glömt sin älskade Örnfrakts keps så jag åkte hem och hämtade den, plus ett paket glass. Tänkte att det kunde vara kul för killarna att bjuda sina kompisar på lite fika innan de gör sommarlov.
Det uppskattades verkligen (hörde jag sen)
Kom till jobbet och fick kaffe som vanligt... satte fart med det jag inte hann med igår och IDAG skulle allt verkligen bli klart! Det blev till 97% klart...
Innan jag skulle åka hem hann jag med lite ärenden på stan. Hämtade ut kameran - kan va kul att ha under midsommarhelgen!
Kikade in på systemet och köpte lite kuliga drycker... När jag kom tillbaka på jobbet fick jag en rolig present av min underbara chef. Hon är den snällaste och gulligaste som finns - Tänker på alla och är verkligen toppen - GLÖM INTE DET Vivi-Anne! Nu hoppas jag att hon också gör semester snart... Jag har försökt att göra allt som jag kan hjälpa till med så att SV-dörren låses igen för några veckor!

Det är nån viss känsla med sista jobbardagen innan semester... ALLT är kvar! Nu återstår att se om det blir en bra sommar... JAG har ju redan bestämt mig för att det kommer att bli den bästa sommaren... SÅ, jag säger som så - bestämt är bestämt!

När jag åkte hem fick jag ett SMS om att farbror haffa va i GERDAL... deras favoritställe. Jag lurade dem på mina böter och körde Nolåsvägen istället... Inga böter denna gången!

Inga kommentarer: