måndag 22 juni 2009

Såld till frisören i Bjästa!

Så va Cabbyn såld till min moster och morbror i Bjästa. Jättekul att de kom och hälsade på. Har aldrig passat förut men nu äntligen. Med sig hade hon sina supersöta barnbarn - Alva och Tilde (synd att jag inte tog en bild på dem) De lekte med Axel rätt så bra efter att de bekantat sig lite. Barn är roliga... spanar in varandra en stund och sen är det full fart!

Efter husesyn både inne i huset och i vagnen fick vi kaffe på altanen. Jättemysigt!

Dagen för övrigt har varit något seg. Jag har mest suttit i solen och "fräst fläsk". Man måste passa på när solen skiner. Jag va nog rätt slö efter helgens bravader så lite återhämtning behövdes.

Fick iaf in disken från husvagnen och städade den så nu är det bara att ge sig iväg på nästa tripp. Sängen är till och med bäddad så får barnen och jag lust att campa så är det bara att gå ut och sova, man kan göra som Pettson - Campa i sin egen trädgård!

Tvättmaskinen har gått het idag. Alla kläder från helgen har fått sig en omgång så nu är man snart på noll igen.

Killarna har varit med vänner hela dagen idag. Det är härligt med sommarlov. De kommer och går -leker och myser hela dagen. Jag packade lite fika åt dem å så drog de väg på utflykt. Efter en stund kom de hem och hade bestämt att de skulle gå och spela minigolf...

En varm och solig dag måste man få bada och efter att jag utfordrat fyra hungriga killar så drog vi ner till Vika och badade. Det kanske inte va så varmt i vattnet med de hade kul iaf.

Kvällen är härlig. Nu återstår att vattna i växthuset och sen se färdigt på BECK-filmen. Bra filmer de där! Synd att Rickard inte är hemma och får sitta i soffan å se på Beck han också. Han va visst helt döslut på efter en lång resdag och jobbardag. Pratade med honom i dag och han önskade nog att han fått ha semester nu när det är så fint och helgen som varit så intensiv.


Intensiv är också myggorna. Helt sjukt va de är bra på att bita. JAG är som en stor böldförpestad person på benen. Hörde på nyheterna myggorna kommer att va fler än någonsin i år, kanske mest i fjällvärlden men de tycks ha letat sig hit också. Hur som helst så skulle de sprida ut nåt medel med helikopter för att ta död på de rackarns otäcka varelserna! MAn skulle fått åt sig en dunk av det där medlet... Då kanske man slipper va alldeles knölig på kroppen.

Nej, hur va det med växthuset... dags att bära vatten! Skulle ha haft mig en trädgårdsslang som va hel eller en DRÄNG!

Natti natti!

Inga kommentarer: