torsdag 4 juni 2009

Everything is like a dream!

Natten som va kan man kalla en riktig drömnatt! Inte i hänseendet att jag sov som en stock och vaknade som en prinsessa! Först kunde jag inte somna, sen hade jag en lillebror sparkandes i ryggen... å sist men inte minst - dröm - dröm - dröm - dröm.... rörigt som tusan va det. Folk kom och gick... skulle sova över och jag fixade täcken men hittade inga och sen förstår ni själva hur det är... i drömmarna blir det så besvärligt. Innan jag vaknade va det en trevlig dröm, jag ville inte vakna MEN både mobil och klockradion pep och skrek. Men min dröm då?? Som vanligt så minns man ingenting när man slår upp ögonen... det går bra ända tills man ska försöka tänka på hur drömmen va - pang bom så är allt borta.

Jobbet går som en dans... kan det ha nåt med allehanda artikel att göra? Nja, knappast. Läs Lindas nya affärsidé...

Jag har iaf skakat hand med en riksdagskvinna idag. Birgitta Selen tittade in på SV idag - alltid lika fräsch och snygg... med sig hade hon Centerpartiets Calle Jonsson - också rätt proper dagen till ära!! Av honom fick jag till och med en kram... hm, inte alla dagar man får en kram på jobbet!

Idag hade jag en makalös tur... hamnade av en slump på Bik Bok:s halvapriset dag... hittade ett par tröjor för några hundringar - YES - ibland ska man ha tur.
Mindre tur har jag med min mobiltelefon. Problemet är löst varför den inte funkar - min GSM antenn är "paj" Funkar när jag håller mig rätt nära E4an eller i Skorped... Tisdag ska den in på reparation.

Årets första jordgubbar är slukade, röda fina och smakade GOTT! Fick mig även lite glass och en kaffekopp - Nice!

Det blev en utflykt till Hellvattnet ikväll också - kallt men trevligt. Kollade in firrarna som ägnar sig åt poolbad! De skulle få lite mat men han som stod på kanten och kastade i korv och annat gott va hungrigare än fisken...!

Life is a rollercoaster - ibland går det upp och ibland går det ner! Vart fasen är värmen??

Nu ska jag sätta mig och se BLOMSTERTID - ett kul program som jag hittade på fyran igår!

Natti natti!!

1 kommentar:

Matilda W sa...

Vilken kulig blogg du har, riktigt trevligt att läsa:D