onsdag 10 juni 2009

Det ljusnar!

Efter ännu en kall dag... ja, vi fick ju regn också... så ljusnar det på himlen. Jag har varit och kastat det som blev kvar av rabarber-saft-grejset i skogen. Det har slutat att regna och det doftar underbart gott ute.
Myggorna verkar också vädra morgonluft... det surrar överallt. Jag törs nästan inte tänka på hur det kommer att vara på midsommar... Blodtörtiga myggor som inte sett folk sen förra året. HJÄLP - va många myggbett man kommer att få - om det nu inte störtregnar hela midsommar.

Rabarbersaften är iaf klar... det bådar gott!! Men vilket söl det är, nu återstår disken av de stora kastrullerna. Fast det är det värt med tanke på hur fantastisk denna dryck är och går att exprimentera med!

För övrigt så har det inte hänt ett enda dugg idag.. inget spännande, inga smaskiga nyheter, inga skvaller, Nej ingenting. Vad ska man då skriva om? Ja låt mig tänka...
...
...
Jo, imorgon är det ju skolavslutning. SOMMARLOVET börjar för alla skolbarn. Himlarns va fort det gick på slutet... Själv har jag också sommarlov snart eller semester heter det väl när man är vuxen.
Det är inte många dagar kvar i SV-stolen, men de dagar som återstår innebär en massa jobb. Borde nog göra lite kulturrapporter istället för att sitta här och skriva. Mitt jobb innebär att det som ska va gjort ska göras NU och av MIG... så det gäller att ligga i.
Imorgon ska jag jobba som en gnu... har några brev att slipa på, att det ska va så svårt att få till det ibland.
Jag ska nog tänka ut nåt bra och trevlig brev... brukar komma nåt bra när jag just ska sova.

En annan sak som jag kom på ikväll va att det har än inte kommit några sommarplågor i musik-väg... vi måste väl få nåt annat är Scotts att poppa i sommar även om de är de bästa!
MARKOOOOOOOOOOOOLIO - vart är du?? Ingen sommar utan sommarplåga!! Kanske dyker det upp nån i nästa vecka.
Nu ska jag ta tag i kastrulldisken - skittrist men ändå - blir inget kuligare imorgon!

Imorgon blir det nog en bra dag... känner på mig att det är solsken på gång även om prognoserna visar på nåt helt annat. Den som lever får se!

God kväll...

Inga kommentarer: