tisdag 9 juni 2009

Årets första liljekonvaljbukett!


Som jag skrev så åkte jag och chefen till Härnösand. Höga Kusten är vackert en sån här dag! Havet låg spegelblankt... riktigt fint!

Träffade SV-kollegor och fick oss lite info om att göra projektansöningar... oj vilken djungel.

Styrde kosan mot Övik vid 16 tiden. Tittade in på sommarstugetomten och där såg det ut som det gjort den sista tiden - stampat jordgolv men med en underbar utsikt över fjärden!

Vid infarten fanns de underbaraste blommorna på jorden... LILJEKONVALJER. Vi plockade oss en söt bukett som doftade underbart! Jag älskar dessa blommor!

Tiden va knapp så det va till att åka vidare hemöver. Axel skulle på fotbollsträning och som tur va så hade farmor hämtat dem på dagis.

Idag va de rätt så få så även småkillarna fick va me å spela... Kalle och Isac gör det superbra som får nån ordning på dessa fotbollshungriga killar!

Trötta som trasor kom vi hem och grabbarna slocknade i soffan. Jag fick kaffebesök av MR T Hellström - alltid lika trevlig att få en pratstund med en gammal vän.


Har även surrat en hel del med sambon.... inget nytt på fronten kan man säga - det gamla vanliga, men trevligt att prata ändå!


Nu har jag fått nys om att det finns andra typer av bloggar... något som är långt ifrån min tråk-vardags-blogg.... hm, jag tror jag fortsätter i min stil - Det passar trots allt bättre in på mig!

Jag har ju iaf runt 90 besökare varje dag... det tycker jag är rätt så häftigt iaf.


Nu borde jag gå och lägga mig. Va trött som tusan i morse.. men det gick över efter tre koppar härligt morgonkaffe!

Imorgon är det full fart på jobbet. Har hur mycket som helst att göra.... Nu är det nedräkning för semester... så ligger jag i så kan jag med gott samvete ta ledigt veckan efter midsommar! YES! SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!!!


Livet är här och livet är NU! Kloka ord jag gärna säger om och om igen!


Kramelikram!!

2 kommentarer:

annica lygdman sa...

Liljekonvaljer ÄR så fina blommor. Vet av bra ställen för att plocka om du vill ha tips...
kram

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack