lördag 13 juni 2009

Ensam mamma....

...städar!
Ja som vanligt så är det städning som står på schemat... Idag va det gamla husvagnen som skulle städas ut. Himmel va mycke grejer man kan ha i en Etta - kombinerad kok passage kan man säga... för nå kokvrå är det då inte tal om. För övrigt en mycket bra husvagn! Den är till och med till salu... till en bra pris!! Många spekulanter men än ingen som bestämt sig!
Jag har alltså flyttat ut från den gamla och in i den nya fina polarvagnen! Levererades igår... Jättefin och det kommer att bli sååååååååååå bra till midsommar! Jag "rakt" längta tills man få dra iväg. (Jag har blivit en camping räv)
VART har då min familj tagit vägen? Jo, alla av det manliga könet drog iväg på springtävling imorse. Helt plötsligt så stod jag här själv... inget jag är van vid. Visste nästan inte vad jag skulle göra eller hur man gör när man är själv.
Jag stack iväg till mitt hemliga ställe och plockade nya liljekonvaljer, det visade sig inte vara så hemligt eftersom jag mötte fru Su i samma ärende! Det räckte till oss båda!
Bjöd in henne på fm-kaffe i vagnen... tror att hon blev mäkta imponerad :-)
Jobbade på med vagnarna och kände hungern driva in i mig... Blipp-- sms!! Vi du ha tacotalrik till lunch? Vilken underbar fråga - ABSOLUT ville jag ha det! Fru Su räddade livet på mig. Hade nog dött i nån sorts blodsocker fall annars!
Dagens stora olycka inträffade hos grannen. Vår så stabile mr Westman kraschade 4-5 pilsner rakt ner i stengolvet - OLYCKA kan man säga eller som han själv utryckte det... SATANS JÄVLAR! Jag förstår hur han tänker och det är tillåtet att svära en sån gång!!

Dagen har förflutit och vädret har varit SKÖNT! Inte mycke sol men varmt å gött! Det gör att man slarvar med att stänga dörrarna... vilket också gör att man kan få in objudna gäster. SKATORNA blir bara fräckare och fräckare... jag menar alltså fåglarna!! Medan jag satt här och skrev hör jag hur det prasslar i grovingången... TVÅ skator hade tittat in... Förb$£ade fjäderfän! ÄRe inte katter så är det fåglar!

Nu är iaf blommorna planterade... har inte ställt ut nåt än men i växthuset är det ganska så klart. Matade nog en si så där 2000 mygor och knott igårkväll när jag stod ute och grejade med blommorna. Aldrig får man va riktigt nöjd. Nu är det varm å då kommer de där odjuren... Ops - låter som att jag är värsta djurhataren men det är bara vissa som jag inte tål!

Nu ska jag göra ett sista ryck med alla husvagnsprylar... sen är det klart. Gubbarna kommer hem vid 19-snåret... så bäst att passa på att göra mammasaker innan dess.!

So Loooong!!

Inga kommentarer: