torsdag 11 juni 2009

Idag är det många som fyller år!

GRATTIS till alla som fyller år idag! Det är inte mindre än tre som firar denna dag! GRATTIS Irene, GRATTIS Nisse och GRATTIS Helena
Men vi går inte på nåt kalas.. man måste ju akta sig för alla godsaker eftersom badsäsongen närmar sig... Nja, det kanske inte riktigt beror på det. Efter tre dagar på Bakfickan så är killarna trötta och orkade inte med att åka nånstans. Så kan det va!

Imorse vaknade jag "trött som en trasa". Förstår inte varför jag inte kan sova i nån ordning. Hade just somnat och då började Nils med sina krumbukter... letade tutten och va kissnödig och vände och vred på sig - Tack - då va man klarvaken... somnade om och efter ett tag va det tutten som va spårlöst borta igen! Typiskt!
Jobbet har gått som en dans och jag har hunnit ringa och greja en hel del idag. Gjort lite affischer som ska sättas upp lite längre fram i sommar - VISAFTON på Långnäset i Myckelgensjö 17 juli - min ukulele ledare, Lars Lundgren ska underhålla och med sig har han en polare som också är en jäkel på gura!
Det körde ihop sig rejält så jag kom aldrig ut på lunch... men jag fick åt mig en macka och en banan så det va ingen fara med överlevnaden... ibland kan man leva på luft och kärlek i flera veckor och jag fick ju lite mer än bara luft så jag klarade mig galant! Eftersom jag slarvade med frukosten imorse så åt jag den på jobbet istället. Man ska ALLTID ha ett paket fil till hands. Då klarar man sig länge!
Grabbarna fick sig en cykeltur ner till Vika ikväll med Super JANNE - han är nog en av de mest barnkära i den här byn... ! Janne är ju också en klippa på brännboll - det visade han ju förra helgen, gav allt och sköt för kung och fosterland (passade ju bra på nationaldagen)

Vi har även hunnit över till Polar-Robban... Spanade in husvagnen som kommit hem... Najs... En fin husvagn som jag tror jag kommer att trivas i... för enligt uppgift så ska den tydligen byta familj men inte efternamn?!

Har talat med sambon ikväll... han har det också körigt på jobbet, skulle komma hem och vara Skorpedsbo tills måndag efter midsommar men det sket sig kan man säga. Han åker till Norge igen redan på måndag och kommer hem torsdag - MISSAR midsommarstädningen både av husvagn och hem... attans också - förstår att han misströstar!!
Hur som helst - tur att han blir hemma under sommarens största helg iaf. Synd att han måste ge sig iväg redan måndag igen... Sånt är livet men fasen va rik han ska bli!

Grabbarna avslutade dagen med SUNES Sommar... en kanonrulle så här års!
Dags att göra kväll för de små liven... återkommer kanske med nåt nytt om en stund!

Inga kommentarer: