söndag 8 februari 2009

Tillbaka till verkligheten!

Nu är vi hemma igen efter vår underbara vistelse i SOLBERG! Inga brutna armar eller ben... men med vissa förslitningar i kropp och själ. JAg har försökt att fresta mina läsare med bilder från oss... här kommer en liten resumé.
Torsdagskvällen va rätt så lugn. Inkvartering och en massa surr...
Fredagsmorgon va bitande kall men med strålande sol. Inga liftar va igång så det blev mest inomhus aktiviteter... åtminstone för barnen och oss förkylda. Några tog sig ut på löparskidor men för mig fick det räcka med en promenad till affären.
Middag med god mat och några drinkar i baren. Vi hann också dansa till PISTVAKT... hör ju till när man är på skidsemester. Nån tidig kväll blev det inte.... jag höll nog igång till fram mot tre snåret. Här utnyttjas dygnets alla timmar!
Lördag... var det dags att spänna på sig pjäxorna. Man blir ju helt slut på bara av att klä på sig. Man har ju inte bara sig själ att klä på... Kallt och snöfall! Jag och "Ida-Mammi" tog oss an barnen och åkte knapplift. Axel har blivit en riktig fena på att åka...
Lunch med gulasch soppa och sen skulle det åkas på riktigt. Med ca en timmes fix med barn som ena stunden skulle åka/inte åka/åka... (svårt att bestämma sig) så kom vi i väg med. Det blåste verkligen småspik längst upp i backen. Vi svängde iväg så snön rök eller så va det blåsten... Halvvägs ner i branten hade några från vårt basläger gjort ett depå stopp. Perfekt med lite värmande drycker och en eld. Det bjöds även på underhållande historier och live musik... åtminstonde sång... Pausade där en stund och sedan satte vi fart nerför... Himmel å pannkaka va kul det är att åka... Vi tog oss upp igen och sen raka vägen in på AfterSkin.
Tiden går fort när man har roligt så ingen tid att förlora. Hem för lite dusch och bastu.
Middagen avnjöts återigen på restaurangen. Kände oss halvmjuka efter en utedag men sakta men säkert så började dansningen komma igång. Det va ganska så mycket folk på bodegan så stämningen va hög. Även denna natt blev det sent. Men som sagt... Har man roligt så kan man hålla igång hur länge som helst.
Söndagen bjöd på ett ruskigt väder. Det stormade likt som när Emil i Lönneberga ska frakta Alfred till doktorn.
Några gav sig ändå ut i backen men jag började packa ihop familjens tillhörigheter. Man kan tro att vi hade tänkt emigrera för alltid. Det blir verkligen mycke saker. Jag tror vi hade tre ryggsäckar,4 stora väskor och lite till... Om man då gångrar det med 25 personer så blir det jättemånga väskor som skulle ut till respektive bil innan självaste städpatrullen skulle igång.

Väl hemma igen så hamnar man i ett sorts vakuum. Efter att ha levt Big Brother liv i tre dagar med folk omkring sig hela tiden blir det rätt tyst än fast Nils pratar hela tiden.
Nu har jag avnjutit kvällens avsnitt av MIA OCH KLARA... ska bara få grabbsen i säng så ska jag se BECK och koppla av!
Ja, så har vi haft det och det har varit riktigt "NAJS" på ALLA sätt och vis... Man blir rätt förvånad över hur konstig "fjäll-luften" kan göra oss människor. Men kul ha det varit iaf och det är väl huvudsaken!
Roger över Roger ut (gammalt pistvakt ordspråk)

1 kommentar:

Ulrika sa...

Vilken härlig helg!