måndag 16 februari 2009

Frustrerande dag

Nog kan man väl bli galen på datorer, internet, webläsare ja... ni förstår. Jag förstår däremot ingenting vad det är som hänt på den här bloggsidan. Förmodligen är det nåt knas någonstans i "långt bort i stan". Ingenting fungerar som det ska och det gör inte jag heller... efter den helg som varit.
Denna sida började jäklas i och med att jag körde en liten kurs för svägerskan hur man lägger in sidelement, youtube klipp m m. Det va nog otillåtet för nu är det jag som inte kan göra det. Skulle vara mycket intressant att veta hur det ser ut på alla andras bloggar och inställningar.
Bloggberoende. Som jag har förstått det så är det inte bara jag som är blogg-beroende.. Det finns fler. Jag har igår och idag fått massor av mail och mess varför min blogg inte fungerar som den ska. Ja, säg det. Jag har trixat och fixat och grejat med detta hela dagen känns det som. Inte konstigt att man inte får något gjort här hemma.
Här hemma är lite tommare än vad det varit den senaste veckan. Pappi fick åka iväg och jobba idag. Trist men vi får försöka överleva ändå!
Jag följde till flyget för att sedan köra raka vägen hem igen. Roligare bilturer har man väl upplevt kan jag säga. Farmor fick vara här hemma med killarna... tur att de slapp åka med.
För övrigt har det väl inte hänt särskilt mycket. Fixade "farbror" T som barnvakt tills imorgon... JAG ska nämligen på ÅTERBESÖK... Jo, så är det. Jag gör ett nytt besök till Swedbank arena. Nu ska vi väl ändå knycka tre poäng. Sällskapet blir inte riktigt desamma men nästan...
Jag hoppas bara att jag överlever denna fruktansvärda kyla. Nu räcker det med kyla. -25 grader är FÖR KALLT. Kan vi alla enas om detta?
Ingen kan ju säga att det inte blev vinter 2008-2009. Vi har snö som räcker upp till "schickibulorna" och kyla som ja, jag vet inte vad.
Eftersom den här sidan stör mig mer än jag kunnat ana så ger jag upp för idag. Tänkte sätta färg på en av raderna men nu är den knappen också borta... HALLÅ GOOGLE - (fast dit kan man endast skriva på engelska och nån mailadress hittar jag inte) JAG vill ha tillbaka min vanliga blogg! På sitt vanliga utseende!
Om nån vet nåt som inte jag vet... berätta det för mig i så fall!

Jag ger upp för idag. Natti natti
Min alternativa blogg http://katrinskorped.blogspot.com

Inga kommentarer: