onsdag 11 februari 2009

Tack för kaffet!

Kom på att källaren höll på att svämma över av returplast. Tog min silver-pil-bil och åkte till sopsorteringen. FULLT va det där men jag sprängde dit mina kassar ändå! Måste nog ringa och påminna om att de måste komma och tömma... hur ska vi annars kunna sortera. Min källare vill inte vara nån fillial till Recykling-firman! Kaffesuget va enormt... Räddningen fanns nåt kvarter bort. Hittade en varm kaffepanna på Faktorsvägen. HÄRLIGT. Va mest nyfiken på den jättestora nya TV:n som inhandlats... Installatören jobbade förbrilt men när vi åkte hem hade än ingen kontakt kopplats in och nån TV-bild får vi se en annan dag.
Tänk vad en kväll kan förgyllas med en "kaffe-slurk"!
Nu känner man sig mer harmonisk.
Grabbarna hade turen att få en superfin grävare och schaktmaskin... "Bambe-bumber" är en "snällis", som Nils sa när han kom hem! Så sant så sant... TACK!

Tack Carina för din härliga kommentar. Tänk att det är just min blogg som får dig att må gott!
Börja blogga du också... det är ett gift som man inte kan sluta med.... men så vitt jag vet så är det inget skadligt gift... GO for it! Lova att du ger mig adressen så fort du startat!

Det är fortfarande kallt som i Sibirien... NU bokar jag en resa till Turkiet!!! Nån som vill följa me´? Tänk en varm vecka i solen, poolen...sanden, stranden, Ja kort och gott ALLT! Man kan inte ska ha det så här. MALIN - Har du nåt billigt boende åt oss??? Vi kommer!
Nu ska jag kolla att grabbarna sover och sen ska jag snoka runt lite i alla andras bloggar... måste nog kika in på FB (facebook) och se om det hänt nåt skoj...

Imorgon kommer "pappi" hem igen!

LIVET är UNDERBART! Carpe Diem!

Tjo hoooo!