torsdag 5 februari 2009

Nu åker vi till Solberg!




Så va det då dags att stick iväg till Solberg. Allt ska vara packat och klart... ska bara handla lite käk och lite annat som kan vara gott att ha med...




Jag tänker absolut inte skriva mer idag... har suttit på jobbet sedan imorse och har inte kommit iväg på lunch ens en gång. Nu känner jag mig lite lugnare. Alla panik-uppdrag är fixade så jag kan lugnt stänga butiken.


Nu loggar jag ut för idag och återkommer med små, små inlägg via mobilen. Vi får väl se hur det blir. Man kan inte slappa i bloggandet bara för att man är på semester.


Måste bara hälsa LantisLinda välkommen till Bloggvärlden! Följ hennes blogg via länken här intill.... Kan komma många spännande inlägg av henne. Vad jag kan se som ett mönster av mina vänner är att tillsammans så dricker vi en hel del kaffe, vare sig vi sitter på en kammare i Skorped eller på ett café i Alanya! Länge leve javan! Gevalia borde skicka oss några rabattkuponger som vi häver i oss denna fantastiska dryck!




Jag ber att få önska trevlig helg till VÄRLDEN! Jag ska ha jätteskoj hela helgen och jag försår om DU är avis på mig!




KRAM KRAM från mig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej å hå....
ha det så bra i solberg, det var ett bra tag sen man själv utövade någon slags utförsåkning, men som jag även skrev på min blogg,- de e bätter vä nä oppförslöp än a önnafall om de bär å gålé... Kram kram