fredag 27 februari 2009

Rapport från sjukstugan!

Den sjuke har tillfrisknat rätt så bra. Efter en rejäl sovmorron fram till halv tolv mådde han betydligt bättre. Lite yr i huvudet när han stiger upp...
Med Cola och Actimel och smörgåsrån kan man nog bota de flesta.
Här går jag runt och städar och känner efter om jag också ska bli sjuk... Håller med Linda att det mest jobbiga i det här är ju det psykiska lidandet. Ska jag eller ska jag inte bli sjuk...
Man gör iaf allt för att undvika sjukan. Nils åt lunch och till honom gav jag några vitpepparkorn i sitt fil. Smart va! Han märkte ingenting. Han säger hela tiden att han är sjuk men det är bara för att han också vill ha Cola... smart pojke!
Fick en alcogel levererad till dörren så då kan vi sprita oss utvändigt också! Leverantören drog vidare till Bjästa för att spana in Eldorados utbud av kläder... kan ju inte finnas knepigare tröja där än vad jag hittade i stan igår... Lycka till brudar!

Åter till städningen. Jag blir visst aldrig klar, men eftersom det ringer en massa hela tiden och det har till och med vågat sig hit en och annan person om än dock bara till dörren så.... gör jag gärna paus!
Hej hopp!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Usch för magsjukan! Den vill man inte ha.

Tack för gratulationerna, både på facebook och bloggen.

Nu har ungarna här sportlov, det är väl samma hos er.

Hoppas på kunna åka hem en sväng.

Hej svejs.

ScrapAnga sa...

Hahaha, ja men är inte barn underbara, självklart vill ju han ha cola med, gullgubben.
Men att INTE upptäcka vitpepparkorn i filen, hmmm...
Du kan inte ha god fil då!!??