fredag 13 februari 2009

Denna sida sponsras av GEVALIA

Nu har jag druckit kaffe nästan hela dagen. Började med en kaffegäst som förvirrat sig ner på byn och inte hittade tillbaka till sitt jobb. Trots att min gubbe inte va hemma vågade han sig in på en kopp eller två.
Nästa dukning kom strax före 13-snåret. En helt utarbetat mammi behövde några stärkande koppar och då hade hon hittat rätt kan jag säga. Här finns alltid en varm kaffepanna.
Barnen drog till byss... så här har det varit lugna gatan.

Dagens STORA överraskning har kommit
Jag och brudarna ska gå på HOCKEYn imorgon. Vi startar med mat på Framnäsbaren och fortsätter sedan vidare till Swedbank ARENA! Snacka om att man är lyckligt lottad! Jag har sagt det förr och jag säger det igen LIVET LEKER och är helt UNDERBART!
Synd att vissa måste jobba imorgon... men sånt är livet. Hade kanske kunnat ta med en och annan vårdtagare till matchen men herre gud vilket spring det hade kunnat bli. Pensionärer och barn är väl typ samma sak att ha med sig. Det ska kissas och köpas korv och kissas igen. NEJ.. det blir inget av. Ska "mammisarna" ut så får det bli på våra egna villkor för en gång skull!
Nu ska jag reva igång dammsugarn och försöka göra lite helg i det här huset. Nisse och jag ska nog ta oss en pulkatur lite senare medan de andra i familjen åker skridskor...

På återhörande!

3 kommentarer:

lantislygdman sa...

Jasså, en stadstur. Det låter ju inte helt fel. Blir det på me ny jeansen då? Hörde att det var Skorpedsbor på framnäsbaren förra Lördagen också, så säj för tusan inte var ni kommer ifrån... (vet ju aldrig hur dom skötte sig).

ScrapAnga sa...

Hej på dig, undra vad som har hänt? Dina 2 sista inlägg kan jag inte gå in på, blomman och modotjejerna???
Men om jag tog ett äldre inlägg så går det att komma in på det!!
Men vill jag öppna de 2 från en äldre sida så går inte det heller, har fler det problemet??
Det blir ERROR!?
Ska du var ute på rymmen?Modomatch, hoppas du tyckte den var lika bra som gubben tyckte, han var där med, ni möttes inte i puben?
Glad Alla Hjärtansdag så här dagen efter, hoppas du mår bra idag, kramelikram//Anga

ScrapAnga sa...

PS.

Hoppas sambon tar hand om barnen idag så att du får ha en "dagen efter sovmorron" hihi