måndag 23 februari 2009

Fick inte sova...

Igårkväll mådde jag inte bra, jag frös och hade ont i kroppen och magen, ja hela jag! Gick och försökte sova vid 22.00 men slumrade bara till och vaknade av en fruktansvärd törst... Gick ner och drack två glas vatten + brusade till en RESORB. Slumrade till igen och vaknade av samma sak igen. Tog glaset som brusat klart och somnade om... så höll jag på. När mobilväckaren ringde va jag helt tom i huvudet. Morgon igen utan att jag sovit kändes det som.
Kvicknade dock till av ett SMS som kom. Inte ofta det smsas den tiden på morgonen. En nattuggla hade läst min blogg och hade några funderingar... svarade givetvis och till följd ringde telefonen. Trevligt att surra lite och samtidigt reda ut ett som annat.
Skickade iväg barnen till dagis och åkte till frissan i Bjästa. Alltid lika trevligt att hälsa på släkten.
När jag kom hem mådde jag likadant som igårkväll. PYTON med andra ord. Somnade på soffan en halvtimme innan jag skulle hämta killarna på dagis. Har hela em legat på soffan inlindad i en filt.
När hockeyn började hade vi hundra fyrkanter på bilden. Trots att jag tidigare idag ringt hit drängen för lite hjälp med en stege som behövs om det kommer snö på parabolhuvudet... HJÄLPTE inte. Eftersom vi inte ville missa matchen så knallade vi över till granngårds, där bjöds både kaffe och semla Å EN SUPER-DUPER MATCH! Modo gjorde 5 mål och gästande Luleå gick mållösa hem... Roligt när det går så här bra... undra just vad som gjorde att de kämpade såååå?
Nu är det hög tid att sova. Jag har fortfarande feber och tror att jag måste försöka bli fri detta snart. Sticker nog ner på jobbet och tar det mest akuta och sen blir det hemgång och vila. Funkar inte att man har feber och huvudvärk varje dag...
Nej, dags att sova
Natt natt

Inga kommentarer: