söndag 15 februari 2009

Sidan kan inte visas!

Jag är tillbaka!
Att vara bloggare betyder att man har fullt upp vare sig man sitter i hockeypuben eller hemma vid datorn... Nu verkar Blogger tycka att jag borde få ledigt! Har sedan igår inte kommit in på sidan. Konstigt men det kanske va just så... Jag behövde ledigt en stund.

Så sammanfattar vi helgen! UNDERBAR! Fint väder, kul, kul och kul!
Vi åkte iväg till stan igår för en super god middag på Framnäsbaren. Blev lite försenad på grund av RIXSKIDAN i Skorped. Det gjorde absolut ingenting för vi hade en säker chaufför... har åkt med honom tidigare, så vi hann iaf.
Efter mumsig mat så bar det iväg till arenan för att avnjuta en hockeymatch... som det sågs på bilden så hade vi snygga modotröjor på oss... Det gäller att stassa sig rätt vid rätt tillfälle.
Matchen gick väl så där.... men det ordnade upp sig på slutet... Vi knep ett poäng och det va väl huvudsaken.
Sen va sen... och det säger jag inget mera om.... ? Nåt måste jag väl få hålla för mig själv.
Idag har vi väl inte gjort allt för mycket. Soligt och fint väder. Startade upp dagen med äggfrukost och kaffe i mängder... som vanligt. Kollade in skidåkning på TV och sen gav vi oss ut i solen. Avnjöt en bränd korv i grusgropsbacken... sen drog vi i oss en MEXIKO-macka från Sannas.
Nu gäller det att återgå till ett nyttigt liv vad det gäller maten iaf.

Årsmöte SSK
Valberedningen har gjort sitt jobb för den här gången. Hade trott att jag skulle få lämna detta uppdrag men av någon anledning så sitter jag kvar. Det ska nog gå bra ändå... Ett årsmöte är ju aldrig jättekul men vi fick ju även kaffe där och tårtbuffé. Jag hade också bakat en tårta. Gjorde det i förmiddags när jag va näst intill "ovaken". Fatet är tomt och jag antar att den smaka "pöskans" bra, (Pistvakts ordspråk som jag är så förtjust i)
Måste bara gratulera min sambos kusin Elin Näsström till stipendiet av Bengt Hellgrens minnesfond. Väl unt!
Oj, nu sitter jag här i helt andra tankar... JAG MISSAR MIA och KLARA! Klantigt. Det jag sett fram emot hela veckan.... Tur att det finns på SVT:s nät variant...

Imorgon åker Rickard till Norge igen. Skjutsar iväg honom till flyget imorgon fm... Blir alltid lite tomt särkilt efter en fullspäckad helg. Han gav mig så fina blommor på alla hjärtans dag... TACK för det. Kunde ju inte komma in på bloggen den dagen så jag säger tack idag istället. Tur att det gick att messa in en bild iaf. Jag fick en chocklad kaka också... mums. Den ska jag smaska i mig när jag känner mig deppig och ensam...
Nu ska jag natta grabbsen... så kommer jag bara in på sidan fortsättningsvis så kommer det flera innehålls lösa eller rika inlägg.... Den som lever får se.

God kväll från en totalt dö-slut bloggerska!

Inga kommentarer: