onsdag 18 februari 2009

Snyft... men ändå härligt


Vad kan det vara? Jo, jag råkade hamna framför en film innan jag skulle gå och lägga mig. En kärleks film som jag började se för flera veckor sen men aldrig såg slutet på. Åh, vad det är härliga filmer... lite kärlek, bråk och försoning - EN TRESTEGSRAKET som Mia och Klara skulle kallat det. Jag älskar filmer man får gråta en skätt till...
Dagen har varit som en enda stor karusell... full rulle. Besök hos herrarna på Norra Skogsägarna på förmiddan. Ett riktigt bra möte om Kraftsamling skog.
Sen va det till att jobba in det som missats... för att få ihop en hel dag?! Ja, på nåt sätt så blir det att man jobbar så. Kanske inte helt lätt att förstå hur det går till men så är det iaf.
Sprang in på ICA för att köpa mig lunch... tänkte köpa oss två semlor till eftermiddas kaffet men jag va så hungrig att nån semla ville inte alls ner i min korg... JAG VILLE HA MAT! Så fick det bli. Köttfärspaj och en tomat - en gammal klassiker!
Kallt va det även idag om än inte -30. Stan är dragig och isande så här års.
Skyndade mig hem för att hämta killarna på dagis... Alltid lika välkomnad av de två... Nisse har blivit stor, han sover inte på dagarna längre så imorgon tar jag nog hem vår vagn... Hjälp - vart tog mina bebisar vägen?
I Norge knogar "pappi" på som vanligt men jag får en känsla av en viss hemlängtan... Kan jag ha rätt?? Snart är det fredag och då har han bara en vecka kvar att jobba.
När jag vaknade imorse va jag näst intill DÖD. Tröttare kan ingen ha varit i hela universum... Axel va också rätt så trött men jag va nog värre. Med en lång dusch så kvicknade jag till och tänkte att ikväll... då ska jag gå och lägga mig TIDIGT. Men nej då... Jag är seg i starten och kommer sakta men säkert och håller ut i det längsta om så behövs (nån som missat det??) Efter middan började jag att städa tvättstugan, toaletterna, badkaret, bar upp alla leksaker som låg framme. Putsade silvret...nja DET VA LJUG. Men det kändes som om jag hade haft nåt silver att putsa så hade jag nog gjort det. VART kommer all denna energi ifrån??
När killarna somnat landade jag i soffan framför den där filmen och kände hur hungrig jag va... Jag gjorde en ANNICA, tog mig en macka å gud så gött de va. Men det tror jag att jag va värd efter all denna städning och plockning.
Nu har jag ställt mobilalarmet på 05,50 så ska jag hinna somna så är det bäst att jag går till sängs NU.
God natt världen!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

OJ, ja denna dag lät som om den var bättre.
Och du, upptäckte nåt när jag skrev den förra kommentaren, det var nåt som saknades ;)
Haha...Lika glad för det är jag, nu slipper jag "våndas" var gång jag skriver en kommentar till dig, hihi...