torsdag 12 februari 2009

Foppa är kung!

Matchen är helt underbar. Tårta passade ju mycket bra efter Peter Foppa Forsbergs inledande mål! Han är kung. Kan ju bara gissa hur bröderna Näsström gned sina händer! Kul att Axel fick följa... vilken upplevelse för en 5 åring!
Nu har min kaffegäst spatserat iväg hemåt till sina döttrar. Hoppas att hon inte fryser ihjäl på vägen! Det är verkligen isande kallt även ikväll.
Sista perioden får jag väl avnjuta på egen hand.

Måste bara skicka en hälsning till chefen.... TACK för den fina blomman jag fick. Vad kan väl vara mer kul än att få en blomma helt oväntat! Överraskningarnas mästare!
Jag ville inte vara sämre utan snitsade till en blomma till gästen som va här... Tänk vad man kan få till med ett blomskott från mamma, en kruka, lite marmorkross och några stenar! Mest på skoj men också för att DE är så himlar´ns snäll HELA TIDEN!
Nej nu måste jag koncentrera mig på matchen.
Som sagt... livet är rätt så underbart. Hockey är kul när det håller nivån som ikväll. Helt plötsligt ÄLSKAR alla tv-gubbar Modo.

Till sist... GRATTIS till Gunnar på födelsedagen.

1 kommentar:

annica lygdman sa...

Tror att det va nog så kul att få se matchen hemma vid, har dessutom hört att ni skaffat rätt stor tv!! Ibland har storleken betydelse ;-)