onsdag 25 februari 2009

Tillbaka till livet!


Nu känner jag mig friskar och piggare än på flera dagar. Åh vad det känns skönt. Efter att mått tjyvens i flera veckor är jag äntligen på väg uppåt!
Testade febern när jag vaknade... 37.1 inte mycket men ändå 0,8 för mycket... nåväl. Man kan ju inte stanna hemma från jobbet för det. Åkte iväg något försenad... men dock på väg.
Kom till jobbet i god tid och solen strålade fantastiskt emot mig. Fick då anledning att använda mina nya supersköna solglasögon! Passar inte så bra i solisar men men...
Det finns mycket man inte passar i. Fick föresten frågan i måndags (mest på skoj antar jag) om jag skulle göra en piercing i naveln... mitt svar va - JAG är för tjock! Jag tycker att man ska vara trådsmal om man ska passa i det. Fel svar av piercerskan själv. Hur ful mage man än har så blir den snygg med ett smycke... Nja, det blev inget av iaf... Men rätt va de ä så får man kanske en trettioårskris och då sitter det kanske en dö-skalle i naveln! (Man kan ju tatuera en elefant på magen också, ha haa)
ALLT PRYDER EN SKÖNHET och INGET MISSPRYDER EN FUL!! som min mamma skulle ha sagt!
Nu tappade jag tråden... vart va jag.. Jo, min morgon!
En något förvånad chef såg att jag kom till jobbet trots allt. Det hade hon inte räknat med, men där stod jag - livs levande och ville ha mitt morgonkaffe! Fick till och med en kaka.
Kände mig riktig pigg och tog och ringde några dryga samtal som jag skjutit på ett tag. Bara glada svar så jag tog och ringde lite till när det ändå gick så bra. Bara trevliga och glada människor igen. "Vört" de är solen som gör att folk vaknar och ler mot omvärlden?!
Gjorde några beställningar som förväntas komma med lastbil imorgon. Det som först verkade va några tejprullar blev en låååååång lista! Nytt budget år då kan man shoppa loss.
Fick ett något sent fm-kaffe men det är livet på SV. Får man inget kaffe på fm så tar man det kanske på eftermiddan istället!
I samma veva fick jag frågan om jag kunde hänga med på en lunch på självaste ARENAN! Givetvis... så ställer man upp. Det blev pasta med nån god skinksås!
Vi fick även se hur Modo-grabbarna tränade inför morgondagens match.. De såg ruskigt bra ut (säger jag bara för att skrämma motståndarna i kommande matcher!)

Tillbaka till jobbet med det som väntade där. Mera ringning! Men även då funkade det mesta. Vilken bra dag, tur att jag inte stannade hemma!

Hämtade killarna på dagis och gjorde mos (riktigt, inget pulver-nöd-lösnings-mos) och fiskpinnar (ingen riktigt fisk utan låtsasfisk)Man kan ju inte hinna göra allt från grunden!!
Efter maten va killarna rätt så sega. Tog och klädde på oss och åkte bob runt byn en sväng. Stannade och surrade lite med en go´vän... blev bjuden på kaffe och tårta och det kan man ju inte säga nej till. Åh vilken bra by det här är!
Vi stack iväg hemmåt för klockan den drog iväg som den gör när man har trevligt.

Har plockat och torkat och grejat lite.
En annan god vän kom och hade morgondagens uppdrag åt mig... Köper man för långa byxor måste de läggas upp och det görs bäst av de som säljer jeansen... JC! Vi har inget JC i Skorped (än) så tillsvidare får vi nöja oss med Övik.
Uppdraget antogs och jag kommer att vara den som såg till att bruden med jeansen inte går i för långa byxor på lördag när det ska bli FEST! Fest på Swedbank Arena!! Vi är då 12 personer som intar byggnaden med buller och bång och kommer att heja fram Modo hockey på bästa sätt! Tänk va bra vi har det!

Nu ska fröken fräken gå och sova så att hon är piggare imorgon... hur mycket ska jag då inte få gjort med tanke på dagens resultat?!

God kväll, god natt och hej å hå va "surrit" de gå å bli

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Oj oj oj oj oj, Du går ju an som en duracellkanin.
Vört???? Vaé´de´för påhitt???
Me vill veta, mmm...
Är det skörspemål eller??
Hihi...