onsdag 11 februari 2009

Mums!

Har man sett... ÄNTLIGEN har man fått smaka på årets första semla! Problemet va bara att vi nästan inte hann äta upp den innan jag skulle gå hem för dagen.
Den satt fin fint iaf... Tack chefen! Det får du gärna göra om eller är det min tur nu?
Dagen har varit som vanligt på SV. Börjar med värsta högen som man inbillar sig att man ska komma igenom men det slutar med att högen är ännu högre när man går hem. Det är väl rätt bra för då är man ju inte sysslolös imorgon.
VARGAVINTERN fortsätter. I morse var det -28 grader. BURR. Jag hatar kyla. Bara för att det va så in i rackar´n kallt så tog jag mig en uppfriskande solning på City Sol idag! Mia, min vän har sagt att man får det när man känner sig kall, blek, trist och tråkigt. DET funkar. Man blir faktiskt lite gladare i hela konceptet-Katrin! Tänk va 50-spänn kan göra gott!
Jag har känt mig rätt glad hela dagen... vet inte vad det beror på men det är väl bara att njuta så länge det varar. Ibland behövs det bara några vänliga ord så håller man sig glad hela dagen
Jag fick mig en kram på fm av en som va med oss i Solberg. Hon tackade för en jättetrevlig helg och jag kunde inget annat än att skriva under på det! Hon hade också mått dåligt i tre dagar.... nåt som går eller?
Vägen hem va som en rodelbana (stavas det så) Måste vara kylan och blåsten som slipar vägen. Bara för att det är lite halkigt så behöver man kanske inte köra 50 km/h. Vilket mina medtrafikanter gjorde. Jag låg som nr 8 i den bilkö som bildades.... STRESSANDE!!! Jag hann precis till dagiset kl 17.00
Nu har vi fått oss en urtråkig middag. Äta själv med kidsen är inget vidare kul. Jag blir mer och mer övertygad om att det är korvförgiftning som jag fått. Det är därför som jag mår som en räv... Idag känns det trots allt lite bättre. Tack och lov för det. Har levt på ACTIMEL i några dagar... känns som om man äter något giftigt när det står att den innehåller MILJARDER aktiva bakterier
Grabbarna är trötta efter en lång dag på dagis. Vi har sett HÄXAN SURTANT och det TRENDKÄNSLIGA TROLLET TRYGGVE. Snacka om kul barnprogram. Trollet som har en något grov norrländks dialekt har verkligen rätt roliga kommentarer mellan åt!!
Tänk va mycke´strunt man kan skriva om men det får bara av farten.
Jag va in på Malin T:s blogg idag och såg att hon återigen bytt layout på sin sida. När ska jag ta och göra min sida lite mera vårlik? Har testat några olika men kan hitta nån jag trivs med. Den här svarta har känts mest som mig!
Nåväl... rätt som det är så har jag bytt... men när.... det är frågan.
Imorgon är det Modo-match i Swedbank Arena. Jag tror att jag redan nu ska börja hålla tummarna... både för seger och för Forsbergs berömda fot! Sambon som är på vift ska dit med sina bröder + son, bara han hinner hem... Borde det inte ha varit jag som gått på hockey som fått vara hemma SJÄLV? Nja, det är som vanligt. Tur att matchen går på tv, Nils och jag får väl sitta hemma och kolla!
Nej nu ska jag städa undan middan och sen är det väl lite annat fix... Ska nog koka mig lite kaffe också... Det är ju också jättekul att dricka själv -NOT!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan bara hålla med att det inte är kul att äta själv, dricka kaffe själv osv. Men vi får komma ihåg att njuta de veckor gubbarna är hemma hos oss. Jag kan ju bara ge ett tips för att bli på bättre humör...jag brukar gå in på en blogg som heter katrinkarlstrom.blogspot.com
;-D
Den får mig alltid på gott humör, jag älskar din beskrivning av dig själv Älskar mitt liv, trivs där jag bor, vad mer kan man behöva??
Kram!!

ScrapAnga sa...

BURR...
Håller med dig, idag går kaminen, som alla andra dagar de sista veckorna, på hårdtryck. Hoppas kunna få upp lite värme innan jag ska på jobbet.
Ojojoj, dessa karlar som bara ränner borta hela tiden. Men du hade tur som hade din hemma i helgas. Herregud, vad jag fick skotta, o skjutsa barn till cup, skotta, skjutsa nytt barn, skotta, hämta, skjutsa, osv osv

Till skillnad från dig, så ÄLSKAR jag att åtnjuta en kopp kaffe i min ensamhet, men det är klart, jag är inte ensam lika ofta som du är.
På nåt vis så skänker jag dig tankar rätt ofta nu, hoppas du känner av dom, hihi.
Och hoppas att din mage blir bättre så att vi kan åtnjuta vår efterlängtade lunch med friska magar, hihi.
Massor av kramar till dig vännen, ha en bra dag.