fredag 27 februari 2009

Epidimivarning utfärdas

Det verkar som om hela tjocka släkten åkt på magsjuka. När jag kom på dagis igår hade Nova-ungen kräkts och jag har läst i Lindas blogg att även storebror lagt en pizza igårkväll - i bilen - JAG lider med er!
När jag lite väl sent skulle gå till sängs hör jag ett mysko ljud från Axel... ett pirande på nåt vis som brukar betyda - jag mår illa! Mycket riktigt. Tur att man är rustad med stora hinken vid sängen VARJE NATT utifall att.
Bäddade med plastad frotte och handdukar för att vara på den säkra sidan. Han kräktes var tjugonde minut så nån vidare sömn har man väl inte fått. Fram på morgonsidan va det lite längre mellan kraxningarna... vilket det blir efter att magen är helt tom.
Barnet sover och det hoppas jag han gör resten av dagen. Det är det bästa sättet att återhämta sig på.
Nils är än så länge pigg så jag håller tummarna. Fick just ett SMS av farmor - Kom inte hit, jag är magsjuk. Jaha, en till.
I förebyggande syfte tog jag mig en liten whiskey... man kan aldrig veta... rätt som det är så hjälper det! Jag är ingen whiskey fantast och medicin ska ju smaka illa så, jo, det är nog en rätt bra medicin.
Nu är det stora fredagsstädningen som ska genomföras. Fast jag känner mest för soffan om jag ska vara ärlig. Har sovit på tok för lite och inte har jag druckit nå kaffe heller... måste försöka dra ner på den där ljuvliga drycken. Ska kanske börja som mormor gjorde, 11-kaffe varje dag, året om!
Ska nog bli som mormor tror jag, fast på mitt eget sätt!

Håll hårt i spyhinkarna! Man vet aldrig när de behövs! Mot en annan hink - skurhinken!

2 kommentarer:

lantislygdman sa...

Ja ha! Det sprider sig som en löpeld.. Har klarat mig än så länge. förutom det psykiska förstås. Nu känns det ännu sämre när jag läser att även Anita fått sjukan. Nisse står väl på tur här näst då? Kanske man ska dricka en hel flaska wisky. Det borde döda bacillerna(eller sig själv).. höres..

ScrapAnga sa...

Men fy, usch, blä o huvva...
Vad ni har det eländigt, hoppas att det tar slut med Axel och inte sprider sig vidare, kramelikram
//Anga