måndag 25 januari 2010

Vilket kalas!


Nu har vi firat dagens födelsedagsbarn - Vilket kalas! Många härliga tårtor och godsaker fick vi smaka på...

Tur att man inte tog av alla sorter - då har man väl fått straff kommendering på cykeln imorgon, en långtur på ca 10 mil eller nåt.

Vad fick hon i sina paket nu då?? Jo, Axel och Nils hade var sitt paket med sig - de hade tillverkat var sitt armband på dagis idag. Inslagna i silkespapper.


Hon fick även en kaffe-press-kanna (man vill ju va säker på att få kaffe när man kommer på besök)

Dagen till ära blev det givetvis även ett glas skumpa... Klart att man ska ha bubbel på sin stora dag.

Nu hade vi ju förberett en present till - Redan till jul så fick jag och Rossi av våra gubbar ett presentkort på Ladies night... MEN det fanns ju ett presentkort till - till Anna... därför va vi tvugna att ligga lite lågt med vår julklapp - Vart detta ska avnjutas vet vi inte riktigt än eftersom turnéplanen inte är riktigt klar än - Risken finns ju att det blir på församlingshemmet i Bredbyn eller Folkets Hus i Hädanberg... Vi får väl se vart vi styr kosan... ska bli jättekul iaf. Underhållning och hotellvistelse om det blir lite längre bort vilket man kan hoppas på. Undra just vart man sover över om det blir Hädanberg?

Platsen va det samma... jag tror att det blir kanonkul iaf!

Tusen tack för ett supertrevligt kalas!! Hade det varit lördag hade vi nog aldrig gått hem!! Än är vi inga gamlingar som ger upp i första taget!!


Nu är det sovatime för killarna - Vågade inte ens yppa till Axel att Modo spelar ikväll. Synd för honom eftersom de spelar som kanonkulor... Efter 2 perioder spelade leder modo mot Linköping 1 -3. Måtte de hålla det resultatet så de får åt sig tre viktiga poäng.

En sån dag - imorgon är det en ny...
Tack å hej!!

1 kommentar:

lantislygdman sa...

OJ!! Vilka godsaker jag ser.....Dom där bakelserna längst bak ser ju supersmarriga ut!! Du tog väl en sån?