torsdag 28 januari 2010

Kattis å compani!


Efter en dag i snö-fallets tecken har jag satt mig i soffan och avnjutit lugnet och friden i huset. Hela dagen har jag haft huvudvärk... skitless - tror att det är nåt som kommer från nacken... MEN hur som helst så ligger jag här och funderar på alla kloka ord som säga i våra tv-program...

Först såg jag Robinson - det är slut sprut och final-dax - Alla har en eller annan räv bakom örat och hur man än gör så har man "rumpan" bak på nåt vis. Ena dagen min bästa vän och nästa dag lägger man en röst i örådet för att klara sitt eget skinn - Kallas livet - fast i verkligheten syns det inte lika påtaglig. Den godaste vännen idag - min fiende imorgon!!

På lördag är det sista avsnittet och det ska bli intressant att se vem som kammar hem titeln - Årets Robinson.
Undra om deltagarna kan äta cocos sedan de lämnat ön - måste ju va ganska less på den varan...

Mitt andra program va om mig själv - Kattis (kom på det just i denna rad att i min gröna ungdom va det just så jag kallases Katti - finns bara en levande människa som kallar mig det fortfarande - Just det - Det är du Mia)

Nej, programmet va def, inte om och med mig själv - Kattis å c/o på tv4+
Jag såg det mest för att Mia Skäringer va me´. Hon är ju rätt kul.

Vad jag fick veta där va att är man en bonde -skålar man i glas så att det klingar, Är man en lantis så beställer man en pina colada, bayleis eller kaloha (ursäkta stavningen) på krogen... gärna den förstnämnda med tomtebloss - Då kan man garantera att Stockholms-bradsen skrattar ut beställaren!!

Mia berättade också om hur otroligt äckligt det är med tacos - att folk lagar just denna maträtt i smyg, alla vill ha men ingen erkänner - Måste också vara ett storstads fenomen. Här blir man förvånad om nån säger att de ska äta nåt annat på en fredag - har jag rätt eller har jag rätt??

Just ja, imorgon är det fredag och då är det hemmamys med Nils. Axel ska till skolan en sväng och vi ska väl försöka röja upp i det här huset, skotta lite snö och bara trivas med livet. Hoppas hoppas hoppas att min huvudvärk är borta när jag vaknar.

För övrigt så kan jag ju bara njuta av kvällens matchresultat - Modo vann kvällens drabbning. Själv fick jag bara rapporter om hur matchen gick av min något hockeyintresserade 6 åring. Jag satt nämnligen i MACK-MÖTE - också rätt trevligt. Gott fika och kloka funderingar på hur stadgar, lagar och blanketter ska se ut.... Va vi lär oss en massa bra saker!!

Nä nu får det bli ett TACK å GO NATT från min sida, alltså LAG norr om Skorpedsvägen!! Imorgon röstar vi in en person i vårt lag - Rickard återvänder från grannlandet!!

Inga kommentarer: