söndag 24 januari 2010

Små söta badade barn



Mina små älsklingar sover sött i min säng. Nybadade, mätta och nöjda kröp de ner i min renbäddade säng. Varmt och skönt - en saga att somna till... ett hem en trygghet...


Så har vi det.

På andra sidan jordklotet är det helt annat...

Nu har jag suttit och lyssnat på nyheterna och vill bara gråta. De visade bilder från Haiti. 700 barn som är föräldralösa har man låst in på ett område för att förhindra att dessa små stackare inte ska bli kidnappade, bortrövade... man orkar inte ens tänka på vad de kan råka ut för. VILKA IDIOTER DET FINNS.

Tänk att ingen vet vem du är, hur gammal du är... vem som är dina släktingar. Inga personliga saker. Hur rädd är inte de här små barnen? Jag fattar inte hur någon kan va så elak mot så försvarslösa varelser. Det finns verkligen ONDA människor.


Vilken tur att det finns hjälporganisationer som försöker göra detta helvete till nåt som kan bli ett drägligt liv. Jag blir helt matt när jag tänker på allt.



Jag har sagt det förr och säger det igen - VI HAR DET SANSLÖST BRA!



Såg även ett inslag ifrån Stockholm. Det finns massor av människor som flytt från Polen eller Rumänien. De sover under broar, har inget jobb, ingen mat INGENTING. Världen är orättvis... inte bara lite heller...



Dags att stänga butiken för idag. Sov så gott!!

Kramelikram

Inga kommentarer: