onsdag 20 januari 2010

Ett stort glas...

... ACEROLA DRINK från Hårologerna sitter jag och sippar på efter 11 km på motionscykeln.
Nåt så nyttigt å bra för kroppen ska kännas så trist och tidskrävande.
Summan av detta är att det tar 10 sekunder att ta sig upp för trappen, 30 sekunder att byta om, 10 sekunder att välja rätt program, 20 minuter att trampa 11 km... SEN är det ju bara det roliga kvar - vältra sig i lyckan över att det är gjort, duscha... snygga till sig och sedan bara njuta! Allt som allt är det väl ca en halvtimme av dygnets 24 timmar. Förhoppningsvis ger det nåt resultat också, både på hälokontot och midjemåttet...
Ang acerola drinken måste jag komma ihåg att köpa en ny burk på fredag när jag ska klippa mig! Smarrigt som bara den - och törstsläckande!

Nu återstår en skön hemma dag. Nils stack till Emil och de skulle visst få åka timmerbil med Jörgen... wow - undra om det är pappa som är avis idag? Fast han fick ju åka igår.
Hur som helst så beundrar jag Jörgen som ids ta med sig dessa grabbar... men det kanske är kul med sällskap... förmodligen somnar de väl efter ett tag.

Axel och Oscar spelar ena stunden Nintendo Wii och andra stunden Monopol... Jag har lovat att dra upp skidspåret åt dem men det blir nog lite senare.
Grabbarna sitter också och planerar inför helgen. Oscar ska sova över hos Axel från fredag till lördag men inget är bestämt än... måste nog kolla med de vuxna först...

Här går livet sin gilla gång - har lite fix på datorn som MÅSTE göras tills imorgon... Bäst att sätta fart!

Kramelikram!

Inga kommentarer: